Tappara Taitoluistelijat

Taitoluistelujaoston johtoryhmä, kausi 2021-2022

Puheenjohtaja

Tomi Vähä-Ruohola

tomi.vaharuohola@gmail.com

040 350 3210

TL-jaoston operatiivinen johto yhteistyössä ry:n toiminnanjohtajan ja kehityspäällikön kanssa. Seuran edustaja yhteistyötahojen suuntaan omassa roolissaan. Sisäisen ja ulkoisen tiedon kerääminen. Seuran kehittäminen.

 

Muodostelmaluisteluvastaava

Anu Pehkonen

 

 

Muodostelmaluisteluvastaava, tapahtumat

Eeva Kusnetsoff

 

Luistelijoiden ja perheiden informoiminen, kuuleminen ja tukeminen. Joukkueiden jojojen kanssa yhteistyö ja tuki. Tiedon välitys valmennuksen, perheiden ja seuran välillä ML-asioissa. Muodostelmaluistelutapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Myyntituotteiden organisointi ML-perheille Muodostelmaluistelun kilpailukutsujen välitys valmentajille. ML-toiminnan kehittäminen.

 

Yksinluisteluvastaava

Mira Heinonen

miraheinonen77@gmail.com

050 313 2894

Luistelijoiden ja perheiden informoiminen, kuuleminen ja tukeminen. Yhdyshenkilöiden hankinta ja tuki. Tiedon välitys valmennuksen, perheiden ja seuran välillä YL-asioissa. Yksinluistelutapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistumien. Myyntituotteiden organisointi YL-perheille. YL-toiminnan kehittäminen.

 

Kilpailu- ja tapahtumavastaavat

Jutta Rouru

jutta.rouru@gmail.com

050 337 1262

 

Riitta Ojala

 

 

Jarkko Mäntymaa

jarkko.mantymaa@iki.fi

040 565 6931

Näytösten suunnitteluun ja organisointiin osallistuminen yhteistyössä valmennuksen näytösvastaavien ja muiden seuratoimijoiden kanssa. Lavastuksen, puvustuksen järjestyksenvalvonnan sekä lipunmyynnin organisointi. Näytökseen liittyvien lupien hankinta.

 

Markkinointi- ja myyntivastaava

Harri Sivu

 

 

Luistelukoulun markkinoinnin suunnittelu ja organisointi yhteistyössä muiden seuratoimijoiden kanssa. Seuran ja seuratapahtumien markkinoinnista ja näkyvyydestä vastaaminen yhdessä kehityspäällikön ja muiden seuratoimijoiden kanssa. Mainosmyynnin ideointi ja organisointi. Seuran näkyvyyden kehittäminen.

 

Luistelukouluvastaavat

Karolina Qvarnberg-Erholtz

 

 

Kaisa Nieminen

nieminenke@gmail.com

040 737 8090

 

Luistelukoulutoiminnan kehittäminen ja organisointi seuran muiden toimijoiden ja työntekijöiden apuna. Luistelukoulutoiminnan markkinointi ja sen kehittäminen.