Tappara Taitoluistelijat

Muodostelmatähdet kehitysryhmä

Muodostelmatähdet -kehitysryhmä on tarkoitettu 4-8-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille lapsille, jotka osaavat jo hieman edetä itsenäisesti luistimilla eteenpäin. Ryhmän sisällä on tarvittaessa omat pienryhmänsä n. 4-6-vuotiaille sekä n. 7-8-vuotiaille lapsille.

 

Muodostelmatähdet -kehitysryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja leikin kautta, saadaan ensikosketus muodostelmaluistelun alkeisiin ja päästään yhdessä luistelukavereiden kanssa kokeilemaan esiintymistä seuran taitoluistelunäytöksissä. Ryhmästä on mahdollisuus taitojen salliessa siirtyä keväisin muodostelmaluistelun tulokasjoukkue SweetBladesiin.

 

Muodostelmatähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä sekä mahdollisesti myös muissa seuramme tapahtumista. 

 

Muodostelmatähdet kehitysryhmä toimii osana Hippo-luistelukoulujamme.

 

Muodostelmatähdet-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua ainoastaan toiseen viikkoharjoituskertaan.

  • Maanantai klo 17.00-17.45, Kaukajärvi Sentteri Raita-Sport
  • Keskiviikkona klo 18.00-18.45, Nokia Arenan harjoitushallissa

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Kevätkausi 2024

Viikot 2-12, yhteensä 11 kertaa (1x/vko) tai 22 kertaa (2xvko).

 

 

Hinta

Hinta 90 € (1x/vko)

Hinta 140 € (2x/vko)

 

Lisäksi uusilta harrastajilta (ei mukana syksyllä 2023) veloitetaan Tappara ry:n jäsenmaksu 15 €.

 

Seura hankkii lasten luistelukoululaisille Suomen Taitoluisteluliiton Luistelukoulupassin, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen kevään 2024 ryhmiin tämän linkin kautta

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa