Tappara Taitoluistelijat

Muodostelmatähdet

Muodostelmatähdet-ryhmä on tarkoitettu 4-8-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille lapsille, jotka osaavat jo hieman edetä itsenäisesti luistimilla eteenpäin. Ryhmän sisällä on tarvittaessa omat pienryhmänsä n. 4-6-vuotiaille sekä n. 7-8-vuotiaille lapsille.

 

Muodostelmatähtien harjoittelu painottuu taitoluistelun perusteiden lisäksi erityisesti muodostelmaluistelun alkeiden opetteluun. Ryhmästä on mahdollisuus taitojen salliessa siirtyä keväisin muodostelmaluistelun tulokasjoukkue SweetBladesiin.

 

Muodostelmatähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Muodostelmatähdet-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua ainoastaan toiseen viikkoharjoituskertaan.

  • Maanantai (4.1.-22.3.) klo 17.00-17.45, Kaukajärvi Sentteri Raita-Sport
  • Lauantai (9.1.-27.3.) klo 12.05-12.50, Lempäälä 2

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Kevätkausi 2021

Viikot 1-12, yhteensä 24 kertaa (2x/vko) tai 12 kertaa (1x/vko)

 

HUOMIO (päivitys 22.1.2021) Covid19-epidemian aiheuttamista rajoituksista johtuen luistelukoulujen aloitus on viivästynyt.

 

Käynnistämme lasten luistelukouluryhmiä asteittain viikosta 4 alkaen. Valitettavasti kaikkien ryhmien aloitus ei ole mahdollista yhtäaikaisesti lasten harrastuksia koskevan 10 hengen ryhmärajoituksen vuoksi.

 

Hinta

200 € (2x/vko)

110 € (1x/vko)

 

Lisäksi uusilta harrastajilta (ei mukana syksyllä 2020) veloitetaan Tappara ry:n jäsenmaksu 15€.

 

Huom! Mikäli jostain syystä lapsi ei viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

Ensimmäiselle luistelukoulukerralle voi tulla maksutta kokeilemaan ja käydä ilmoittautumassa sen jälkeen mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

 

Ilmoittautuminen - ilmoittautuminen on suljettu toistaiseksi

(uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan rajoitusten hellittäessä)

https://www.lyyti.in/luistelukouluilmoittautuminen_kevat_2021

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa