Tappara Taitoluistelijat

Muodostelmatähdet

Muodostelmatähdet-ryhmä on tarkoitettu 4-8-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille lapsille, jotka osaavat jo hieman edetä itsenäisesti luistimilla. Ryhmän sisällä on omat pienryhmänsä n. 4-6-vuotiaille sekä n. 7-8-vuotiaille lapsille.

 

Muodostelmatähtien harjoittelu painottuu taitoluistelun perusteiden lisäksi erityisesti muodostelmaluistelun alkeiden opetteluun. Ryhmästä on mahdollisuus taitojen salliessa siirtyä keväisin muodostelmaluistelun tulokasjoukkue SweetBladesiin.

 

Muodostelmatähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Muodostelmatähdet-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua ainoastaan toiseen viikkoharjoituskertaan.

  • Maanantai (7.1.-18.3.) klo 17.15-18.00, Kaukajärvi Sentteri Raita-Sport
  • Lauantai (12.1.-23.3.) klo 11.20-12.05, Lempäälä 2

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Kevätkausi 2019

Viikot 2-12, yhteensä 22 kertaa (2x/vko) tai 11 kertaa (1x/vko)

 

Hinta

160 € 140 € (2x/vko)

110 € 90 € (1x/vko)

 

Lisäksi uusilta jäseniltä veloitetaan 15 € Tappara ry:n jäsenmaksu.

 

Huom! Mikäli jostain syystä lapsi ei viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

Ensimmäiselle luistelukoulukerralle voi tulla maksutta kokeilemaan ja käydä ilmoittautumassa sen jälkeen mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on päättynyt.

 

Ilmoittautumiset mahdollistaa Tapparan yhteistyökumppani