Tappara Taitoluistelijat

Muodostelmatähdet kehitysryhmä

Muodostelmatähdet -kehitysryhmä on tarkoitettu 4-8-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille lapsille, jotka osaavat jo hieman edetä itsenäisesti luistimilla eteenpäin. Ryhmän sisällä on tarvittaessa omat pienryhmänsä n. 4-6-vuotiaille sekä n. 7-8-vuotiaille lapsille.

 

Muodostelmatähdet -kehitysryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja leikin kautta, saadaan ensikosketus muodostelmaluistelun alkeisiin ja päästään yhdessä luistelukavereiden kanssa kokeilemaan esiintymistä seuran taitoluistelunäytöksissä. Ryhmästä on mahdollisuus taitojen salliessa siirtyä keväisin muodostelmaluistelun tulokasjoukkue SweetBladesiin.

 

Muodostelmatähdet esiintyvät syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä sekä mahdollisesti myös muissa seuramme tapahtumista. 

 

Muodostelmatähdet kehitysryhmä toimii osana Hippo-luistelukoulujamme.

 

Muodostelmatähdet-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua ainoastaan toiseen viikkoharjoituskertaan.

  • Maanantai klo 17.00-17.45, Kaukajärvi Sentteri Raita-Sport
  • Keskiviikkona klo 18.00-18.45, Nokia Arenan harjoitushallissa

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Syyskausi 2023

Viikot 36-50, yhteensä 15 kertaa (1x/vko) tai 30 kertaa (2xvko).

 

 

Hinta

Hinta 155 € (1x/vko)

Hinta 245 € (2x/vko)

 

Hinta sisältää Tappara ry:n kauden 2023-2024 jäsenmaksun 15,00 euroa sekä Luistelukoulupassin.

 

Seura hankkii lasten luistelukoululaisille Suomen Taitoluisteluliiton Luistelukoulupassin, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin tämän linkin kautta

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa