Tappara Taitoluistelijat

Tule ohjaajaksi tai valmentajaksi Tapparaan

Oletko positiivinen, avoin, luova ja pitkäjänteinen sekä haluat jakaa osaamistasi eteenpäin? Lähde rohkeasti kouluttautumaan ohjaajaksi tai valmentajaksi! Ohjaajana tai valmentajana toimiminen antaa sinulle paljon; näet kuinka tekemäsi työ kantaa hedelmää, kun valmennettavasi oppivat uusia taitoja. Lisäksi saat olla yksi tärkeä ihminen pienen luistelijan elämässä.

 

Kiinnostuitko? 

Jos kiinnostuit, älä jää turhaan aprikoimaan. Ihan ensiksi kannattaa ottaa yhteyttä taitoluistelun urheilu- ja kehitysjohtaja Susanna Haaralaan, joka auttaa sinua mielellään koulutuksen alkuun. Ikäsuositus koulutuksen aloitukselle on 15 vuotta. Voit myös rohkeasti kysellä lisätietoja jo ohjaajina ja valmentajina toimivilta.

 

Millainen on koulutuspolku?

Ohjaajat ja valmentajat aloitta­vat opiskelun STLL:n Taitoluisteluohjaajan koulutuksesta (TOK), joka antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana luistelukoulussa, kehitysryhmässä sekä aloittelevien kilpailijoiden kanssa.

 

Ennen STLL:n koulutuksien aloittamista seurassamme on ollut tapana käydä kuitenkin ensin lasten liikunnan ja urheilun yleiskoulutuksia, joita järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu (HLU).

 

Ennen koulutuksien aloittamista olisi hyvä toimia ensin luistelukouluavustajan tehtävissä 1-2 kautta.