Tappara Taitoluistelu

Tappara Taitoluistelu

Tintit

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Tintit (syksy 2017) 

 

Ryhmän luistelijat 2017-2018

Sofia Andriyashina, Olivia Erholtz, Neea Haapala, Vilhelmiina Joenniemi, Anna Klade, Lilia Koskinen, Isabella Kuusela, Sofia Leinonen, Viia Luukkonen, Lila Nikkilä, Alli Ohtonen, Inga-Linda Pajala, Janette Paukkonen, Fanni Pulkkinen, Vianna Raimovaara, Annika Rouvali, Iisa Syvänen, Silja Tiili, Vivia Tormilainen, Miranda Uusi-Salava, Amelia Viidanoja ja Olivia Vuorela.

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot