Tappara Taitoluistelu

Tappara Taitoluistelu

Tintit

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Tintit (syksy 2017) 

 

Ryhmän luistelijat 2018-2019

Olivia Erholtz, Hertta Hagman, Vilhelmiina Joenniemi, Mandi Kahilaniemi, Anna Klade, Lilia Koskinen, Isabella Kuusela, Aada Miettinen, Elli Nenonen, Alli Ohtonen, Isla Ollila, Janette Paukkonen, Vianna Raimovaara, Annika Rouvali, Eetla Ruokoniemi, Lyydia Sivu, Iisa Syvänen, Silja Tiili, Vivia Tormilainen, Ilona Tuisku, Miranda Uusi-Salava, Amelia Viidanoja ja Olivia Vuorela.

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot