Tappara Taitoluistelijat

Tintit

 

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Ryhmän luistelijat 2019-2020

Effia Atia, Helmi Hallila, Senni Huuhtanen, Elli Hyvönen, Ella Jussila, Ella Lammi, Siiri Lehtomäki, Linda Litmanen, Livia Markkula, Lilian Myllyniemi, Siiri Penttinen, Hertta Saari, Aada Saarinen, Sara Saarinen, Jasmin Saikkonen, Ella Salmenpohja, Emilia Salmenpohja, Ninni Salminen, Peppi Suomalainen, Kia Teronen, Paju Timlin, Selma Vettenranta ja Laura Vuorela.

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot

 

Vinkkejä kotiharjoitteluun

Kotiharjoitteluvinkkejä Tinteille (PDF)

Venyttely (PDF)