Tappara Taitoluistelijat

Tintit

 

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

  

 

Ryhmän luistelijat 2023-2024

Assi Ahvenlammi, Hilla From, Vivian Grönfors, Laura Haljak, Aava Harjula, Yunxi Jiang, Isla Jokiranta, Feodora Kaipio, Venla Kaijasilta, Verna Knutin, Iida Korkeamäki, Siiri Kuusela, Else Laitinen, Keyou Li, Anni Liang, Venla Lipponen, Ilona Pihlanen, Aada Rahikainen, Savanna Reini, Maria Shevkunova, Isla Valtonen, Vanessa Vapaniemi, Emma Varis ja Selina Yang

 

Vastuuvalmentaja

Elisa Sutela

 

Yhteystiedot

 

Vinkkejä kotiharjoitteluun

Kotiharjoitteluvinkkejä Tinteille (PDF)

Venyttely (PDF)