Tappara Taitoluistelijat

Tintit

Tintit

 

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Ryhmän luistelijat 2018-2019

Emmi Ahvenlammi, Effia Atia, Hertta Hagman, Hertta Jokinen, Mandi Kahilaniemi, Anna Klade, Lilia Koskinen, Iiris Lisko, Aada Miettinen, Stella Niittymäki, Hertta Nikkola, Sara Pajunen, Siiri Penttinen, Ida Pietilä, Ellen Pitkänen, Annika Rouvali, Lyydia Sivu, Iisa Syvänen, Kia Teronen, Vivia Tormilainen, Annika Uotila, Amelia Viidanoja ja Julia Vähä-Ruohola.

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot

 

Vinkkejä kotiharjoitteluun

Kotiharjoitteluvinkkejä Tinteille (PDF)

Venyttely (PDF)