Tappara Taitoluistelu

Tappara Taitoluistelu

Tintit

Tintit (syksy 2017)

 

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Ryhmän luistelijat 2018-2019

Effia Atia, Hertta Hagman, Hertta Jokinen, Mandi Kahilaniemi, Anna Klade, Lilia Koskinen, Iiris Lisko, Laura Liu, Aada Miettinen, Hertta Nikkilä, Stella Niittymäki, Siiri Penttinen, Ellen Pitkänen, Vianna Raimovaara, Annika Rouvali, Lyydia Sivu, Iisa Syvänen, Silja Tiili, Vivia Tormilainen, Ilona Tuisku, Annika Uotila ja Amelia Viidanoja.

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot