Tappara Taitoluistelu

Tappara Taitoluistelu

Tintit

Tintit-ryhmän luistelijat ovat Pikkutinteistä siirtyneitä luistelijoita, jotka ovat saavuttaneet ryhmään tarvittavan valmentajien määrittelemän perusluistelutason. Tintit harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa oheisissa mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä rotaation ja koordinaation kehittämistä. Ryhmän toiminta on edelleen leikinomaista, mutta samalla jo määrätietoista etenemistä lajitaidoissa.

 

Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, jonka jälkeen valmentajat siirtävät luistelijoita iän, motivaation ja taitojen perusteella joko alkeisluisteluryhmä Taitureihin, muodostelmaluistelupuolelle SweetBlades tai IceBlades -tulokasjoukkueisiin (testit joukkueisiin pyrkiville järjestetään keväisin) tai harrastajayksinluistelupuolelle Minitaitajat-ryhmään.

 

Tintit syksy 2016

 

Vastuuvalmentaja

Nina Tuominen

 

Yhteystiedot

 

Ryhmän luistelijat 2017-2018

Sofia Andriyashina, Neea Haapala, Lucia Kilpi, Anna Klade, Lilia Koskinen, Isabella Kuusela, Sofia Leinonen, Viia Luukkonen, Lila Nikkilä, Anna Ojala, Inga-Linda Pajala, Selja Penttinen, Saaga Sistonen, Silja Tiili, Mimosa Valtatie, Sofia Wendell ja Olivia Vuorela.