Tappara Taitoluistelijat

Aikuisten taitoluistelukoulu

Aikuisille suunnatussa taitoluistelukoulussa tutustutaan taitoluistelun perusteisiin ja opetellaan myös muodostelmaluistelun perusteita. Näiden oppien jälkeen voi halutessaan siirtyä kilpailevaan aikuismuodostelmajoukkue DustyBladesiin.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu esiintyy syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu harjoittelee kerran viikossa.

  • Keskiviikko  klo 21.15-22.15, Hervanta 1

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Kevätkausi 2022, Viikot 1-12, yhteensä 12 kertaa

 

HUOMIO! AVI:n rajoitusten johdosta aikuisten luistelun koulun aloitus siirtyy. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 21.1.2022 asti. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostiviestiä aiheesta 10.1. Informoimme näillä sivuilla sekä sähköpostitse ilmoittautuneita, kun aloitus on mahdollista. Kiitos kärsivällisyydestänne.

 

 

Hinta

110 €

 

Lisäksi uusilta harrastajilta (ei mukana syksyllä 2021) veloitetaan Tappara ry:n jäsenmaksu 30 €.

 

Huom! Mikäli et jostain syystä viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli osallistut kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

 

 

Luistelupassi

Jokainen aikuisten luistelukouluun osallistuva tarvitsee harrasteluistelupassin. Passin voi ostaa joko Pohjola Sporttiturva -vakuutuksen kanssa (55 €) tai ilman vakuutusta (25 €), mikäli oma vakuutus kattaa urheiluharrastuksessa sattuvat tapaturmat. Syksyllä 2021 hankittu harrasteluistelupassi on voimassa luistelukoulun kevätkauden

 

Lisätietoa luistelupassin hankinnasta Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta.

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen kevään 2022 ryhmään tämän linkin kautta

 

 

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa