Tappara Taitoluistelijat

Aikuisten taitoluistelukoulu

Aikuisille suunnatussa taitoluistelukoulussa tutustutaan taitoluistelun perusteisiin ja opetellaan myös muodostelmaluistelun perusteita. Näiden oppien jälkeen voi halutessaan siirtyä kilpailevaan aikuismuodostelmajoukkue DustyBladesiin.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu esiintyy syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu harjoittelee kerran viikossa.

  • Keskiviikko (4.9.-11.12.) klo 21.15-22.15, Hervanta 1

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Syyskausi 2019

Viikot 36-50, yhteensä 15 kertaa

 

Hinta

164 €

 

Hinta sisältää Tappara ry:n jäsenmaksun 30 €.

 

Huom! Mikäli et jostain syystä viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli osallistut kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

Ensimmäiselle luistelukoulukerralle voi tulla maksutta kokeilemaan ja käydä ilmoittautumassa sen jälkeen mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

 

Aikuisharrastajilla tapaturmavakuutus ei sisälly taitoluistelukoulun hintaan. Mikäli oma vakuutus ei kata urheiluharrastuksessa tapahtuvia tapaturmia, suosittelemme harrastajalisenssin oston yhteydessä OP Sporttiturva vakuutuksen ottamista. Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Myös aikuisten luistelukouluun osallistuva tarvitsee lisenssin - lisätietoja Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta.

 

Ilmoittautuminen

https://www.lyyti.in/Tapparan_Taitoluistelukouluilmoittautuminen_syksy_2019_2998

 

Ilmoittautumiset mahdollistaa Tapparan yhteistyökumppani