Tappara Taitoluistelijat

Aikuisten taitoluistelukoulu

Aikuisille suunnatussa taitoluistelukoulussa tutustutaan taitoluistelun perusteisiin ja opetellaan myös muodostelmaluistelun perusteita. Näiden oppien jälkeen voi halutessaan siirtyä kilpailevaan aikuismuodostelmajoukkue DustyBladesiin.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu esiintyy syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Aikuisten taitoluistelukoulu harjoittelee kerran viikossa.

  • Aikuisten luistelukoulun aikataulu vahvistetaan heinäkuun 2022 aikana ja ilmoittautuminen käynnistyy viimeistään elokuun alussa

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Syyskausi 2022

Viikot 36-50, yhteensä 15 kertaa.

 

 

Hinta

Hinta 155 €

 

Hinta sisältää Tappara ry:n jäsenmaksun 30,00 euroa.

 

Huom! Mikäli et jostain syystä viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli osallistut kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

 

 

Luistelupassi

Jokainen aikuisten luistelukouluun osallistuva tarvitsee harrasteluistelupassin. Passin voi ostaa joko Pohjola Sporttiturva -vakuutuksen kanssa (55 €) tai ilman vakuutusta (25 €), mikäli oma vakuutus kattaa urheiluharrastuksessa sattuvat tapaturmat. 

 

Lisätietoa luistelupassin hankinnasta Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta.

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen aikuisten ryhmään käynnistyy viimeistään elokuun alussa.

 

 

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa