Tappara Taitoluistelijat

Yksinluistelun kesäleiri 2024

Taitoluistelun kesäleirit heinäkuussa 2024 Tampereella

 

Tampere Figure Skating Summer Camps 2024 - More information in english here.

 

Tapparan Taitoluistelijat järjestää kesällä 2024 kaksi tasokasta taitoluisteluleiriä.

Leirit järjestetään Tampereella Sentterin jäähallilla Kaukajärvellä (Santaharjuntie 40, Tampere).

 

1. leiri 8.-13.7.2024, Viikko 28 ma-la

2. leiri 15.-20.7.2024, Viikko 29 ma-la

 

Leirit ovat kuuden päivän pituisia. Leiripäivä sisältää 2 jääharjoitusta, oheis-/fysioharjoituksen ja tanssin.  Lähtöpäivänä on kullakin ryhmällä yksi jääharjoitus.

 

Leirin järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

 

Valmennus

Leirien valmennuksesta vastaavat Susanna Haarala yhdessä Tapparan valmennus- ja asiantuntijatiimin kanssa. Leirivalmentajina toimivat Haaralan lisäksi mm. Christina Wendelin, Tuuli Kivinen, Hanna Kiviniemi ja Elisa Sutela. Leirillä mukana myös laji-, tanssi- ja fysiovalmentajia.

 

Leirijärjestäjä varaa oikeuden valmennusmuutoksiin.

 

Leirivalmentajien esittelyt tulossa.

 

Jääharjoittelu:

Harjoittelu painottuu luistelullisten taitojen kehittämiseen sekä hyppyjen ja piruettien harjoitteluun oppimista tukevien harjoitteiden avulla. Leirillä harjoitellaan myös lähes päivittäin kilpailuohjelmia debytanttisarjasta lähtien. Yksityistunteja ei ole mahdollista ottaa leirin aikana.

 

Oheisharjoittelu:

Oheisharjoittelun tavoitteena on tukea taitoluistelutaitojen ja taitoluistelussa vaadittavien fyysisten ominaisuuksien kehittymistä. Harjoittelusta luistelijat voivat ammentaa ideoita myös omatoimiseen harjoitteluunsa. Painotuksena oheisharjoittelussa on: kehon hallinnan monipuoliset taidot, koordinaation ja nopeuskoordinaation sekä rotaatio-ominaisuuden kehittäminen, liikkuvuuden lisääminen ja musiikillisen ilmaisun harjaannuttaminen. Myös luistelijoiden ponnistusvoiman kehittämiseen kiinnitetään huomiota.

 

Fysioharjoitteet:

Fysioterapeutin johdolla urheilijat harjoittelevat erityisesti nilkan- ja jalkaterän linjaus-, voimantuotto- ja hallintaominaisuuksia. Nämä ovat taitoluistelussa keskeisiä sekä ponnistuksessa että turvallisen ja hallitun hypyn vastaanottamisessa. Tämän lisäksi fysioterapeutti opettaa ryhtiin ja keskivartalon hallintaan liittyvää lapatukea ja sen aktivointia.

 

Ryhmät ja leirin hinta 

 

SM-seniorit, Seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit,

1 viikko 485 €

2 viikkoa 875 €

 

Debytantit, Noviisit, A-silmut, B-silmut, Minit

1 viikko 445 €

2 viikkoa 800 €

 

Leirin hinta sisältää valmennuksen (jää ja oheisharjoittelu) lisäksi lounaan ja välipalan/päivällisen (lauantaina vain lounas). 

 

Ilmoittautuminen

 

Leiri-ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan leirin varausmaksu 100 €/vko. Loput leirimaksusta laskutetaan toukokuussa 2024. Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Tarkemmat tiedot ja peruutusehdot ilmoittautumislomakkeella.

 

Leirijärjestäjä edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistumaan taitoluisteluleirille. Luistelijan ja hänen huoltajansa on huolehdittava, että osallistujalla on voimassaolevat vakuutukset. Leirijärjestäjä varaa oikeuden

muutoksiin valmennus- tai olosuhderesussin muuttuessa.

 

Vakuutukset

 

Jokaisella leirille osallistuvalla luistelijalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tapparan Taitoluistelijat ei vakuuta leirille osallistuvia.

 

Majoitus

 

Leiri toteutetaan päiväleirinä, joten ensisijaisesti leirin järjestäjä ei vastaa majoitusten järjestämisestä.

Mikäli tarvitset majoituksen, voit ilmoittaa tästä leiri-ilmoittautumisen yhteydessä tai olla yhteydessä heidi.mattila@tappara.fi. Kartoitamme parhaillaan mahdollisen leirimajoituksen järjestämistä halukkaille.

 

Lisätiedot ja leiriä koskevat tiedustelut

 

Heidi Mattila

Tappara ry Taitoluistelu

heidi.mattila@tappara.fi

p. +358 (0)50 562 7739