Tappara Taitoluistelijat

Tuloksia Tikkurila TrophystäLauantaina ja sunnuntaina 23.-24.9.2017 SM-seniorimme ja SM-juniorimme kilpailivat Tikkurila Trophyssä Vantaalla. Seniorit luistelivat kilpailussa lyhytohjelmansa ja juniorit kilpailivat lyhyt- ja vapaaohjelmilla.

 

SM-senioreissa Joanna Kallela oli kilpailun toinen 41,89 pisteellä ja Hanna Kiviniemi kolmas pistein 41,11. Joannan ja Hannan ohjelmien ensimmäiset elementit jäivät harmittavasti kaksoishypyiksi, eli vaadittua kolmoishyppyä ei suoritettu ja hyppyjen arvot jäivät nolliksi. Ohjelmissa nähtiin silti paljon hyvää: Hannan kolmoisritti-kaksoistulppi-yhdistelmä onnistui ja Joannan kaikki piruetit olivat korkeinta mahdollisinta vaikeustasoa sekä komponenttipisteet omaa luokkaansa. Hanna ja Joanna onnistuivat myös hyvin ohjelmiensa kaksoisakseleissa sekä laadukkaissa askelsarjoissa.

 

SM-junioreissa Essi Korpi nousi hienosti lyhytohjelmien neljänneltä sijalta kokonaiskilpailun kakkoseksi yhteispistein 107,12. Kaksoisakselit olivat Essillä totuttuun tapaan lennokkaita ja piruetit hienosti kaikki korkeinta mahdollista vaatimustasoa. Enja Ruokonen oli kilpailun kolmas 101,01 pisteellä. Vapaaohjelma ei sujunut tänään Enjalla parhalla mahdollisella tavalla, jonka takia lyhytohjelman ykkössijaa ei tänään aivan saavutettu. Ella Korpi nosti sijaansa lyhytohjelmien jälkeen pykälällä ollen kokonaiskilpailun 16:s.

 

Kilpailun sivut

Tulokset

SM-seniorit (lyhytohjelma)

1. Sallianna Öztürk, STR (42,84)

2. Joanna Kallela, TapTL (41,89)

3. Hanna Kiviniemi, TapTL (41,11)

(5 osallistujaa)

 

SM-juniorit

1. Laura Karhunen, EsJt (109,59)

2. Essi Korpi, TapTL (107,12)

3. Enja Ruokonen, TapTL (101,01)

...

16. Ella Korpi, TapTL (83,35) 

(20 osallistujaa)

 

Joanna ja Hanna palkintojenjaossaJoanna KallelaHanna KiviniemiEssi KorpiElla KorpiEnja Ruokonen / Kuva: STLL


Takaisin uutisiin