Tappara Taitoluistelijat

Tuloksia SM-noviisien valintakilpailuista

SM-noviisitYksinluistelun SM-noviisien ensimmäiset valintakilpailut järjestettiin 29.-30.9.2018 Järvenpäässä. Tapparasta kilpailuun osallistuivat Emilia Erholtz, Miimi Heinonen, Olivia Lisko, Karolina Montin, Silja Sivu, Peppi Vallenius, Jasmiina Vuorela sekä Jari Krestyannikov. Lauantaina luisteltiin lyhytohjelmat ja vapaaohjelmat sunnuntaina. Uuden sääntömuutokseen myötä ensimmäisistä valintakilpailuista ei suoraan pääse vielä kukaan SM-kilpailuihin, sillä kisapaikat jaetaan Season best -tilaston perusteella myöhemmin.

Vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneiden kilpailussa Miimi Heinonen nousi hienosti lyhytohjelman kahdeksannelta sijalta kilpailun viidenneksi pistein 88,81. Miimin ohjelmaan sisältyi muun muassa kaksi laadukasta kaksoisakselia ja nelostason yhdistelmäpiruetti. Silja Sivu onnistui myös kaksoisakselissa ja oli 11:s pistein 81,37. Olivia Lisko nousi vapaohjelmansa ansiosta sijalle 12 pistein 81,23 ja sai kaksoisakselistaan yhdeltä tuomarilta jopa +4 hypyn laatuarvioinnissa. Peppi Vallenius oli 15:s, ja Pepin vapaaohjelmassa nähtiin myös kaksi onnistunutta kaksoisakselia. Emilia Erholtz paransi lyhytohjelman jälkeistä sijoitustaan ja nousi sijalle 26 pistein 70,73.

Poikien sarjassa Jari Krestyannikov sijoittui hienosti kolmanneksi pistein 67,02. Jarin ohjelmassa nähtiin muun muassa onnistunut kaksoisakseli.

Vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden kilpailussa Jasmiina Vuorela sijoittui kilpailussa sijalle 11 pistein 79,70. Jasmiina onnistui  ohjelmassaan hyvin kaksoisakselissa, kaksoislutsi-yhdistelmässä sekä nelostason hyppypiruetissa. Karolina Montin oli 26:s pistein 73,00. Myös Karolinan ohjelman vahvuutena oli laadukas kaksoisakseli.