Tappara Taitoluistelijat

Tinttien ja minien kilpailupäivä Ylöjärvellä

Iida ja LidiaUplakers taitoluistelu järjesti Hämeen alueen syyskilpailun tinteille, mineille ja taitajille 3.11.2019. Tapparasta jäällä luistelivat tintit ja minit.

Minien sarjassa Iida Penttilä hyppäsi ohjelmaansa kaksi siistiä akselia, sekä ohjelmassa nähtiin myös hyvä kaksoissalchowin yritys. Iida sijoittuikin hienosti kilpailussa hopealle 41,67 pisteellä! Lidia Karislahden ohjelmassa oli tänään taidokasta perusluistelua sekä laadukas akseli, ja Lidia sijoittui kisassa sijalle 15. Harmillisesti Lidia unohti osan ohjelmastaan ja täten ei saanut kaikkia elementtejä tehtyä ohjelmaan, mutta silti ohjelmassa oli myös onnistuneitakin elementtejä ja paljon hyvää!

2011 syntyneissä tinteissä Lilian Lehtovaara luisteli siistin ja tyylikkään ohjelman, ja voitti koko kilpailun 24,67 pisteellä! Ronja Tormilaiselle kilpailu oli luistelu-uran ensimmäinen, ja ohjelmassa nähtiin hienoa ja rohkeaa luistelua.

2012 syntyneissä tinteissä luisteli yhteensä seitsemän tapparan luistelijaa, joille kaikille kilpailut olivat ensimmäiset kilpailut! Hienosti tytöillä menikin, sillä jäällä nähtiin todella upeita ja siistejä suorituksia. Palkintojakin jaettiin, kun Seela Soini sijoittui pronssille 25,00 pisteellä ja Anna Ojala sai erityismaininnan ''Hyvä perusluistelu''. Lisäksi jäällä säihkyivät upeasti Neea Haapala, Laura Liu, Inga-Linda Pajala, Vianna Raimovaara sekä Julia Vähä-Ruohola.