Tappara Taitoluistelijat

Tinteille ja mineille mitalisadetta RiihimäeltäTintit 2007 -sarjalaiset Jenna, Unna, Nella ja Rosa.Tinttien, minien ja taitajien Hämeen alueen syyskilpailu luisteltiin Riihimäellä 15. marraskuuta 2014. Tapparasta kilpailuun lähti mukava kymmenen luistelijan edustus ja turha reissu ei ollut kyseessä; peräti kahdeksan luistelijaa palasi kisasta kotiin palkintopystin kanssa ja loput kaksikin erikoismaininnan kera!

 

Minien sarjassa Henna Mattila luisteli 23 osallistujan joukossa upeasti hopealle pisteillä 42,00 eikä voittokaan jäänyt kuin 1,5 pisteen päähän! Poikien minit-sarjassa puolestaan Jari Krestyannikov luisteli ainoana osallistujana voittoon pisteillä 33,25.

 

Tinttien 2006-syntyneiden sarjassa Lotte Eronen pokkasi kultapystin ja Elli Konttajärvi puolestaan palkittiin erikoismaininnalla hyvästä vaakaliu'ustaan. Tinttien 2007-syntyneiden sarjassa Tapparan tytöt (kuvassa) valtasivat koko palkintokorokkeen! Unna Kuusinen voitti, Jenna Mattila luisteli hopealle, Nella Aaltonen pronssille ja lisäksi Rosa Reponen palkittiin erikoismaininnalla lennokkaista hypyistä. Kaksoisvoitto napsahti lisäksi 2008-syntyneiden tinttien sarjassa, kun Heta Törmänen luisteli kultaa ja Serafiina Niininen pokkasi hopeaa.

 

Onnittelut kaikille luistelijoille!

 

Kokonaistulokset löytyvät kilpailun sivuilta.

 


Takaisin uutisiin