Tappara Taitoluistelijat

Tikkurila Trophysta kultaa, tuplapronssia ja hienoja sijoituksia

Tapparan yksinluistelijoiden kisakausi starttasi kansainvälisessä Tikkurila Trophy -kilpailussa Vantaalla 9.-11.9.2016.

Senior A -naisten sarjassa Hanna Kiviniemi nousi lyhytohjelmien jälkeiseltä neljänneltä sijalta kokonaiskilpailun selvään voittoon pistein 121,77! Jo lauantaina päätökseen saadussa Junior A -tyttöjen sarjassa Essi Korpi ylsi heti ensimmäisessä junioritason kilpailussaan upeasti pronssille yhteispistein 105,43! Ella Korpi oli sarjan viides pistein 96,81.

Vanhempien Novice A -tyttöjen sarjassa Sara Aalto oli hienosti neljäs pistein 83,99. Nuorempien Novice A -sarjassa Eeva Kaipainen nappasi ensimmäisessä noviisitason kilpailussaan pronssia pistein 82,30! Lilli Hanhinen oli sarjan 10:s ja Maria Käppi 11:s.

Onnittelut kaikille hienosta kisakauden avauksesta!