Tappara Taitoluistelijat

Tappara Taitoluistelu ja OP Vakuutus aloittivat yhteistyönTappara Taitoluistelu ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön 3.7.2018 alkaen. Tavoitteena on yhdessä vahvistaa Tappara Taitoluistelun toimintaa ja OP Vakuutuksen läsnäoloa harrastajien sekä heidän perheidensä arjessa.

 

Yhteistyön johdosta OP Vakuutus tarjoaa Tappara Taitoluistelun jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen kumppanietuna vakuutusalennuksia uusista Omakotivakuutuksista sekä jatkuvista matkustaja- ja matkatavaravakuutuksista. Kumppanietujen lisäksi, ostamalla vakuutuksen yhteistyön kautta tuet myös seurasi toimintaa. Hyödyntääksesi kumppaniedut ja tukeaksesi Tappara Taitoluistelun toimintaa, pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista ja ilmoita kumppanikoodi tarjouspyynnön lisätietokenttään. Alennukset voidaan myöntää ainoastaan verkossa jätettyihin tarjouspyyntöihin.

 

Tappara Taitoluistelun kumppanikoodi: TAPPARATL20

 

Lue lisää vakuutuksista ja eduista, sekä pyydä tarjous osoitteessa

 

uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut

 

Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella

Loukkaantumisia ja sairastumisia voi sattua myös harrastusten ulkopuolella, minkä vuoksi terveyden turvaaminen myös vapaa-ajalla on ensiarvoisen tärkeää. OPn terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi – haluamasi mukaan niin julkisia kuin yksityisiäkin terveyspalveluita hyödyntäen. OPn terveysvakuutusasiakkaana sinua palvelevat myös Pohjola Terveys, laaja lääkärikumppaniverkosto sekä Pohjola Terveysmestari. Saat lisäksi käyttöösi urheilijan erityistarpeet ymmärtävän sekä urheiluvammoihin ja näiden selättämiseen erikoistuneen Urheiluklinikan palvelut.

 

Voit pyytää tarjouksen OPn terveysvakuutuksesta samalla kertaa muiden vakuutusten kanssa. Muistathan ilmoittaa Tappara Taitoluistelun kumppanikoodin (TAPPARATL20) myös silloin, kun pyydät tarjouksen terveysvakuutuksesta erikseen.

 

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.


Takaisin uutisiin