Tappara Taitoluistelijat

Tappara Taitoluistelu hakee muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaaTappara Taitoluistelu hakee muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaa

 

Tapparan Taitoluistelijoissa on noin 500 muodostelma- ja yksinluistelun harrastajaa sekä luistelukoululaista. Seurassa toimii 7 päätoimista ja noin 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Seurassamme on kymmenen muodostelmaluistelujoukkuetta, jotka kilpailevat sekä SM- että kansallisella tasolla tulokkaista aina SM-junioreihin sekä aikuisten joukkueisiin saakka. Muodostelmajoukkueissamme on yhteensä noin 230 harrastajaa.

 

Etsimme uudistuneeseen valmennustiimimme päätoimista

 

MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajana toimit osana muodostelman valmennustiimiämme yhdessä päävalmentajan, muiden vastuuvalmentajien ja tuntivalmentajien kanssa. Vastaat omien joukkueiden valmennus- ja kausisuunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta. Osana valmennustiimiä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa seuramme muodostelmaluistelutoimintaa

 

Edellytämme sinulta

  • tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta (vähintään perus- tai jatkotason valmentajatutkinto) ja/tai halukkuutta kouluttautua valmentajana.
  • riittävää kokemusta muodostelmavalmentajan työstä sekä näyttöjä vastuuvalmentajana toimimisesta
  • vahvaa omaa muodostelmaluistelutaustaa
  • hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennusotetta
  • vastuullista asennetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen

Tarjoamme sinulle

  • päätoimisen työpaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista urheiluorganisaatioista
  • mahdollisuuden monipuoliseen toimenkuvaan
  • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraa sekä sen muodostelmaluistelutoimintaa
  • laajan harrastajajoukon ja monipuolisen muodostelmaluistelupolun
  • tehtävään liittyvien vaatimusten mukaisen palkan

 

Jos koet olevasi hakemamme henkilö tähän tehtävään lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.5.2021 mennessä taitoluistelun kehityspäällikölle osoitteella heidi.mattila@tappara.fi. Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapparan Taitoluistelun kehityspäällikkö Heidi Mattila, 050 562 7739, heidi.mattila@tappara.fi

 

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Tapparan taitoluistelijat on yli 30 vuotta toiminut Tappara ry:n lajijaosto. Toiminnassa on mukana yli 500 luistelijaa ja luistelukoululaista perheineen. Tappara ry on vuonna 1955 perustettu jääurheilun erikoisseura, lajeinaan juniorijääkiekko ja taitoluistelu. Tapparan Liiga- ja nuorten SM-joukkueiden toiminnasta vastaa Tamhockey Oy.


Takaisin uutisiin