Tappara Taitoluistelijat

Tappara Taitoluistelu hakee lajikoordinaattoriaKiinnostaako näköalapaikka menestyneessä ja tunnetussa urheiluorganisaatiossa?

 

TAPPARA TAITOLUISTELU HAKEE LAJIKOORDINAATTORIA

 

Tapparan Taitoluistelijoissa on yli 600 yksin- ja muodostelmaluistelun harrastajaa. Seurassa toimii 5 päätoimista ja 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa. Tappara ry on seura, joka haluaa tarjota jääurheilun harrastajille kehittymismahdollisuudet aina maailman huipulle saakka.

 

Tapparan taitoluistelujaosto hakee palvelukseensa päätoimista lajikoordinaattoria. Taitoluistelun lajikoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä seuran yksin- ja muodostelmaluistelun päätoimisten ammattivalmentajien kanssa. Tehtäviin kuuluu yksinluistelun ja muodostelmaluistelun koordinointi, arjen valmennustyö ja valmennuksen kehittäminen. Lisäksi lajikoordinaattori kehittää seurahallintoa yhdessä seurajohdon kanssa. Sisäinen ja ulkoinen viestintä, sekä markkinoinnin kehittäminen ja toteuttaminen kuuluvat myös lajikoordinaattorin työnkuvaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-elokuun 2017 aikana.

 

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 15.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.aaltonen@tappara.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kari Aaltonen, kari.aaltonen@tappara.fi tai 050 516 4400.

 

Koska tehtävä edellyttää läheistä toimimista alaikäisten lasten kanssa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Tappara ry on vuonna 1955 perustettu tamperelainen jääurheilun erikoisseura. Tapparan taitoluistelujaosto on perustettu 1987. Seurassa on yli 1500 jääurheilun harrastajaa.


Takaisin uutisiin