Tappara Taitoluistelijat

Taitoluistelun SM2023 luistellaan JoensuussaTaitoluistelun SM2023 kilpailut käydään joulua edeltävänä viikonloppuna 16.-18.12.2022 Joensuussa.

Joensuun Katajan isännöimissä kilpailussa jaetaan yksin- ja pariluistelun sekä jäätanssin sm-senioreiden ja -junioreiden suomenmestaruudet vuosimallia 2023.

 

SM-kilpailupaikat luistelijat ovat lunastaneet syksyn kahdessa valintakilpailussa, joista ensimmäinen luisteltiin lokakuussa Oulussa ja toinen marraskuussa Tampereella Kooveen järjestämänä. Tapparan SM-junioreista peräti kuusi luistelijaa lunasti valintakilpailuista paikkansa SM2023 -kilpailuun.

 

SM-junioripoikien sarjassa Jari Krestyannikov on viime vuoden poikien hopeamitalisti. Jari luisteli voittoon marraskuun valintakilpailussa ja lunasti paikkansa loppukilpailuun.

 

SM-juniorityttöjen sarjassa Tapparaa edustavat Rosa Reponen, Unna Kuusinen, Ulla Nieminen, Henna Mattila ja Venla Hautalahti.

 

Rosa Reponen oli Oulun valintakilpailussa toinen ja nappasi voiton juniorityttöjen sarjassa Tampereen valinnoissa. Rosa on syksyn aikana edustanut hienosti Suomea kahdessa ISU Junior Grand Prix -kilpailussa. Tsekin Ostravassa syyskuussa käydyssä kovatasoisessa junioreiden kilpailussa Rosa oli upeasti sijalla 13. ja kuukautta myöhemmin Puolan Gdanskissa sijalla 17. Rosalle JGP kilpailut olivat hänelle uran ensimmäiset.

 

Unna Kuusinen ja Ulla Nieminen lunasti SM-kilpailupaikkansa Oulussa järjestyssä kilpailussa, sijoittuen kilpailussa sijoille viisi ja kuusi. Henna Mattila ja Venla Hautalahti täydensivät Tapparan sm-kisaedustusta marraskuun valinnoissa. Hennan sijoitus Tampereen kilpailussa oli 10. ja Venlan 12.

 

Junioreiden kilpailu käynnistyy perjantaina 16.12. lyhytohjelmilla ja jatkuu launtaina vapaaohjelmilla.

 

Taitoluistelun SM2023 kilpailua voi seurata Ruutu+ ja Skating Finland suoratoistopalveluista ja lisätietoa kilpailusta löytyy järjestäjän sivuilta.

 

     Jari Krestyannikov                   Rosa Reponen

    Ulla Nieminen                       Unna Kuusinen

    Henna Mattila                      Venla Hautalahti


Takaisin uutisiin