Tappara Taitoluistelijat

Skate Espoo -tuloksia

Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon Jäätaiturit järjestivät kaksipäiväisen Skate Espoo -kilpailun Espoonlahden jäähallissa 1.-2.10.2016. Tapparasta mukana oli SM-noviisi- ja debytanttiluistelijoitamme.

SM-noviisien kilpailussa Eeva Kaipainen (kuvassa) teki huikean nousun lyhytohjelman jälkeiseltä kymmenenneltä sijalta kokonaiskilpailun voittoon pistein 84,77! Sara Aalto oli lyhytohjelmaosuuden toinen ja sunnuntaisten vapaaohjelmien jälkeen sijoitus oli niukasti neljäs pistein 81,52. Maria Käppi oli tasaisen kisan 12:s pistein 75,21.

Lauantaina kisanneissa debytanteissa kympin sakkiin ylsivät sijoille 9 ja 10 sijoittuneet Minea Karp ja Mia Mattila. Miimi Heinonen oli sarjan 12:s, Olivia Lisko 13:s, Silja Sivu 16:s, Kiia Kahiluoto 20:s, Jasmiina Vuorela 21:s ja Emilia Erholtz 24:s.

...

9. Minea Karp, TapTL (43,63)