Tappara Taitoluistelijat

Silmujen kevätkilpailusta upeita mitalisijoja!

Minealle hopeaa A-silmuissaRiihimäellä luisteltiin 25.1.2020 Hämeen alueen kevätkilpailu silmuille ja aluesarjoille, jossa nähtiin Tapparan luistelijoita A-silmuissa ja B-silmuissa. Menestys oli hienoa, sillä kotiintuomisena luistelijat toivat yhden hopean, kaksi pronssia ja yhden erityismaininnan!

A-silmuissa Minea Tomunen nappasi kisassa hopeaa 34,07 ISU-pisteellä. Kultamitalikaan ei ollut kaukana, sillä voittajan pisteet olivat alle puolen pisteen päässä Mineasta. Pronssille luisteli Olivia Krestyannikova, joka keräsi kilpailusta 33,17 pistettä. Emma Uusitalo sijoittui myös sijalle 14 ja Inka Riekki sijalle 17.

B-silmuissa Aino Santaharju oli hienosti kolmas tähtiarvioinnin 45,00 pisteellä! Minea Montonen oli myös tiukassa kilpailussa kuudes ja Ellen Kotikoski yhdeksäs. Ellen palkittiin kisassa myös erityismaininnalla ''Kauniisti musiikkiin luisteltu ohjelma''.  Lisäksi kilpailussa Linda Luode sijoittui sijalle 15, Olga Norri sijalle 16 ja Lilian Uusi-Salava sijalle 18.

Kilpailun sivut

Tulokset

A-silmut (ISU-arviointi)

1. Alisa Alaranta, LTL (34,45)

2. Minea Tomunen, TapTL (34,07)

...

6. Minea Montonen, TapTL (43,67)

9. Ellen Kotikoski, TapTL (41,83) Erityismaininta: Kauniisti musiikkiin luisteltu ohjelma