Tappara Taitoluistelijat

Siljalle ja Pepille kultaa, Ellille ja Rosalle hopeaa Gliss Extrasta Tallinnassa!

ElliGliss Extra-kilpailu luisteltiin Tallinnassa 18.-20.10.2019.

SM-juniorit

Silja Sivu luisteli Junior Ladies-sarjan molempien ohjelmien sekä kokonaiskilpailun voittoon 109,62 pisteellä. Vaikka ohjelmissa osa hypyistä helpottui suunnitelmista poiketen, oli ohjelmissa myös onnistuneita elementtejä sekä hyvät komponenttipisteet. Ilahduttavasti myös Jasmiina Vuorela sijoittui vapaaohjelmien toiseksi, ja nousi lyhytohjelmien kolmanneltatoista sijalta kokonaiskilpailun neljänneksi 101,24 pisteellä! Tilda Liukkonen oli vapaaohjelmien 16:s ja kokonaiskilpailussa sijalla 18.

SM-noviisit

Novice A-sarjassa Rosa Reponen johti 33 osallistujan kilpailua lyhytohjelmien jälkeen 36,05 pisteellä. Rosan ohjelma lähti käyntiin hienolla kaksoisakselilla, ja ohjelmassa nähtiin myös kolmoislutzin yritys. Peppi Vallenius oli myös kilpailussa mitaleissa kiinni neljäntenä, Vapaaohjelmissa nähtiin hienoja onnistumisia, kun Peppi nousi kilpailun voittoon 92,42 pisteellä ja Rosa oli toinen 91,49 pisteellä! Molempien tyttöjen ohjelmissa nähtiin mm. onnistuneet kolmoishypyt sekä kaksoisakselit. Miimi Heinonen oli myös hienosti kokonaiskilpailun kahdeksas, Ulla Nieminen 14:s, Henna Mattila 17:s, Unna Kuusinen 18:s ja Emilia Erholtz 22:s.

Debytantit

Debytanteissa Tappara ja Espoon Jäätaiturit jakoivat keskenänsä kilpailun kahdeksan parasta sijaa, kun kahdeksan parhaan joukossa oli neljä tapparalaista ja neljä EsJt:n luistelijaa. Elli Konttajärvi nappasi upeasti hopeaa kilpailussa 40,40 pisteellä ohjelmalla, joka sisälsi kaksi täysillä kierroksilla olevaa kaksoisakselia, sekä kolme onnistunutta muuta hyppyä. Helmi Mannila oli myös hienosti neljäs, Jenna Mattila viides, Sini Alku kuudes, Elina Järvinen 11:s ja Eveliina Pogosova 12:s.