Tappara Taitoluistelijat

SM-senioreiden ja -junioreiden 2. valintakisat: 2x kultaa, 2x hopeaa!Joanna Kallela, Maaret Siromaa ja Anni JärvenpääSM-senioreiden ja -junioreiden 2. valintakilpailut luisteltiin Vantaan Tikkurilassa 15.-16. marraskuuta 2014 ja samalla jaettiin siis viimeiset paikat joulukuisiin SM-kilpailuihin. Kilpailuun osallistuivat Tapparan kaikki kolme SM-senioriluistelijaa ja kuusi SM-junioriluistelijaa upein tuloksin.

 

Naisten sarjassa Jenni Saarinen luisteli ylivoimaiseen voittoon naisten kotimaisella kärkituloksella 155,03! Jenni oli selkeä ykkönen niin lyhyt- kuin vapaaohjelmaosuudessakin ja vaativien ohjelmien ainoa selkeä kauneusvirhe oli kaatumiseen päätynyt vapaaohjelman kolmoisflip. Muutoin Jennin kolmoishypyt napsahtivat tällä kertaa upeasti kohdilleen! Hanna Kiviniemi luisteli kilpailun viidenneksi tehden upean nousun onnistuneella vapaaohjelmallaan lyhytohjelman jälkeiseltä 10-sijalta. Sera Väistön sijoitus oli seitsemäs.

 

Juniorityttöjen sarjassa Anni Järvenpää ja Joanna Kallela (kuvissa) luistelivat 1. valintakilpailun tapaan kaksoisvoittoon, mutta tällä kertaa vieläkin komeammilla pisteillä; Annin pistesaldo kohosi loistavan vapaaohjelman myötä 130,05:een ja Joannan kokonaispottikin oli upeasti 121,89! Pinja Kallela luisteli kilpailun viidenneksi ja Ella Korpi tsemppasi tiukassa paikassa lyhytohjelmaosuuden 17-sijalta vapaaohjelman kuudenneksi ja kokonaistulosten sijalle 10 lunastaen samalla SM-kilpailupaikan. Mikaela Joensuun kilpailu päättyi tällä kertaa niukasti jo lyhytohjelmaosuuteen.

 

Junioripoikien sarjassa Tino Olenius voitti vapaaohjelmaosuuden ja sijoittui kokonaistuloksissa hopealle pisteillä 129,53. Matkaa voitton jäi ainoastaan 0,9 pistettä. Kilpailun voitti LTL:n Roman Galay pisteillä 130,43.

 

Kaikki SM-seniori- ja SM-junioriluistelijamme ovat täten lunastaneet paikkansa joulukuisiin SM-kilpailuihin, upeaa työtä! SM-kilpailut luistellaan 20.-21. joulukuuta 2014 Vantaan Trio-Areenalla.

 

Tulossivut

 


Takaisin uutisiin