Tappara Taitoluistelijat

SB kultaa, IB kultaa, RB hopeaa ja SWB pronssia sunnuntain kutsukisoista!

RockingBlades, IceBlades ja SweetBladesRiihimäen Jäätaiturit järjesti muodostelmaluistelun kutsukilpailun sunnuntaina 19.11.2017. Tapparasta mukana olivat tulokasjoukkueet IceBlades ja SweetBlades sekä kansallinen noviisijoukkue RockingBlades. Samana päivänä kisattiin myös Espoossa Espoon Jäätaitureiden Hyvän mielen kutsukilpailussa, jossa Tapparaa edusti minorijoukkue StarBlades.

Riihimäeltä joukkueet nappasivat mitalivärisuoran! Tulokkaiden kahdeksan joukkueen sarjassa IceBlades luisteli voittoon pistein 78,67. IB:n Remonttireiskat-ohjelmassa oli tänään yksi pieni kaatuminen piirielementissä, mutta muutoin suoritus oli mallikas. Päivän suurin yllätys ja ilonaihe tänään oli kuitenkin nuoremman tulokasjoukkue SweetBladesin historiallinen pronssimitali! SWB:n puhdas ja vauhdikas sammakko-ohjelma toi joukkueelle pisteet 63,33 ja koko joukkueen viisivuotisen historian ensimmäisen mitalisijan!

Kansallisten noviisien sarjassa RockingBlades nappasi hopeamitalit pistein 68,33! RB:n Metsän salaisuudet -ohjelma sujui tänään mallikkaasti loppuohjelman kahta kaatumista lukuunottamatta. Sarjan voittoon luisteli Kouvolan Team White Pearl.

Espoossa kisatussa Hyvän mielen kutsukilpailussa kaikki joukkueet esittivät ohjelmansa kahdesti ja täten jokainen joukkueen luistelija myös pääsi osallistumaan kilpailuun. StarBladesilla ei ollut tänään aivan paras päivänsä ja etenkin joukkueen ensimmäinen suoritus oli epäonninen neljän kaatumisen myötä. Yhteenlasketut pisteet 141,67 riittivät kuitenkin kolmen joukkueen sarjassa kultamitaleihin!

RockingBlades jatkaa kilpailukauttaan kahden viikon päästä Rovaniemellä kansallisten noviisien II-lohkon 1. kilpailussa. StarBlades, IceBlades ja SweetBlades kisaavat seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella Hakametsässä järjestettävissä aluemestaruuskilpailuissa.

EsJt:n kilpailun sivut ja tulokset

RJT:n kilpailun sivut ja tulokset

Kuvia IceBladesin kisapäivästä

Kuvia SweetBladesin kisapäivästä

Minorit

1. StarBlades, TapTL (141,67)
2. Valley Bay Synchronettes, EsJt (133,33)
3. Ad Astra, PTL (105,33)

Tulokkaat

1. IceBlades, TapTL (78,67)
2. Little Edges, Kaari (70,67)
3. SweetBlades, TapTL (63,33)
4. Team Silver Pearl, KKJT (54,67)
5. Mini Chicas, RJT (45,33)