Tappara Taitoluistelijat

Rosalle ja Jarille kultaa Skate Celjessa Sloveniassa

18.-21.11.2021 yksinluistelijoitamme kilpaili Sloveniassa Skate Celjessa. Kilpailusta napattiin hienosti kaksi kultamitalia!

Lyhytohjelmien jälkeen Junior Ladies -sarjassa tapparalaiset olivat hienoissa asetelmissa, kun Rosa Reponen johti kilpailua, Peppi Vallenius oli neljäntenä sekä Tilda Liukkonen kymmenentenä. Rosan lyhytohjelmassa onnistuivat niin kolmoisflippi, kolmoislutz-kaksoitulppi kuin kaksoisakselikin, ja Pepin ohjelmassa nähtiin sujuvasti mm. kolmoissalchow-kaksoistulppi ja lennokas kaksoisakseli. Myös Tilda hyppäsi ohjelmaansa mm. kolmoistulppi-kaksoistulpin ja kaksoisakselin. Vapaaohjelmakilpailussa Rosa voitti myös vapaaohjelmaosuuden, ja näin ollen voitti koko kilpailun ylivoimaisilla pisteillä 145,47. Vapaaohjelmassaan Rosa onnistui mm. kolmoisflipissä, kolmoislutzissa sekä useassa muussa laadukkaasti suoritetussa kolmoishypyssä sekä piruetissa. Myös Pepin vapaaohjelmassa nähtiin ohjelman alussa kolmoissalchow-kaksoistulppi, ja Peppi sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 6. Lopputuloksissa myös Tilda sijoittui sijalle 11.

Junior Men -sarjassa Jari Krestyannikov johti hienosti kilpailua lyhytohjelmien jälkeen. Jarin lyhytohjelmassa pari harmillista virhettä verottivat pisteitä, mutta ohjelmassa kuitenkin hyvin sujuivat esimerkiksi kolmoislutz-kaksoistulppi, kolmoisflippi sekä neljännen tason hyppypiruetti. Vapaaohjelmakilpailun jälkeen Jari keräsi yhteispisteet 134,71, ja nappasi itselleen kilpailusta kultamitalin! Jarin vapaaohjelma lähti hyvin käyntiin kaksoisakseli-euler-kolmoissalchowilla, jonka jälkeen ohjelmassa nähtin muitakin onnistuneita hyppyjä ja piruetteja.

Advanced Novice Girls -sarjassa Unna Kuusinen luisteli kokonaiskilpailun seitsemänneksi 91,80 pisteellä.  Lyhytohjelmassa Unna onnistui hienosti, ja ohjelmassa nähtiinkin mm. hyvä kaksoisakseli. Vapaaohjelmassa Unna onnistui myös kaksoisakselissa, sekä yritti ohjelmaansa myös kolmoissalchowia. Kaksoishypyt Unnalla sujuivat varmoin ottein.