Tappara Taitoluistelijat

Reetta valmentaa muokkareita ja opiskelee valmentajaksi Tapparan ja Varalan yhteistyölläReetta Kiviranta, 28, aloitti Tapparan Taitoluistelijoissa päätoimisena muodostelmaluisteluvalmentajana heinäkuun lopulla. Valmennustyön ohella Reetta opiskelee oppisopimuksella Varalan urheiluopistossa valmennuksen ammattitutkintoa. Aiemmin Reetta on suorittanut liikunnanohjauksen perustutkinnon sekä Suomen Taitoluisteluliiton ohjaajakoulutuksia. Tapparassa työskentelyn Reetta aloitti tuntivalmentajana vuosi sitten ja sitä ennen valmennuskokemusta kertyi Riihimäen Jäätaitureissa kahdeksan vuoden ajan.

 

Pirteä ja kaikki luistelijat hyvin huomioiva Reetta toimii alkaneella kaudella muodostelmaluistelun puolella vastuuvalmentajana uudella kansallisella juniorijoukkue MagicBladesilla, kansallisella noviisijoukkue RockingBladesilla sekä masters-joukkue EliteBladesilla. Lisäksi Reetta on mukana muidenkin lasten ja nuorten muodostelmajoukkueiden valmennuksessa sekä vastaa Lempäälän luistelukoulusta.

 

"Tässä päätoimisuudessa parasta on se, että olen päässyt mukaan hyvin eri-ikäisten ja tasoisten joukkueiden valmennukseen, mikä antaa minulle valmentajana aivan uusia haasteita. Tietysti antoisaa on myös se, että saan olla mukana kehittämässä seuraa sekä osallistua luistelukoulutoimintaan, sillä ne ovat äärimmäisen tärkeitä jatkumoa ajatellen. Opintoni Varalassa tukevat hyvin työtä ja koen, että sieltä saa hyviä eväitä käytännön työhön."


Takaisin uutisiin