Tappara Taitoluistelijat

Orton Trophysta kultaa, tuplahopeaa ja tuplapronssia

Olivia Lisko pronssia A-silmuissaEtelä-Vantaan Taitoluistelijat järjesti kansainvälisen Orton Trophy -kutsukilpailun Myyrmäen jäähallissa 18.-20.9.2015. Tapparasta kilpailuun osallistui viikonlopun aikana yhteensä 8 luistelijaa.

Heti ensimmäinen kilpailupäivä perjantaina oli menestyksekäs, kun tapparalaiset nappasivat mitalin jokaisesta sarjasta, johon osallistuivat; A-silmuissa Olivia Lisko (kuvassa) luisteli pronssille, B-silmuissa Adaliina Niininen nappasi hopeaa ja Jari Krestyannikov voitti B-silmujen poikien sarjan! Lotte Erosen sijoitus B-silmuissa oli 21:s.

Menestys jatkui sunnuntaina, kun Pinja Kallela ja Ella Korpi nostivat molemmat lyhytohjelmakilpailun jälkeisiä sijoituksiaan pykälällä ylöspäin napaten kokonaiskilpailun hopeaa ja pronssia! Noviisien kilpailussa Leia Piippo oli 12:s ja debytanteissa Eeva Kaipainen oli 16:s.