Tappara Taitoluistelijat

Olivialle kultaa Cup of Tyrolista InnsbruckissaEeva, Silja, Miimi ja OliviaCup of Tyrol kilpailtiin Innsbruckissa 27.2.-2.3.2019.
 

Hanna luisteli hyvän kilpailun senioreissa

Seniorimme Hanna Kiviniemi pääsi kisaamaan lyhytohjelman parissa perjantaina. Hanna sijoittui lyhytohjelmassa kovatasoisen kilpailun kahdeksanneksi, ja keräsi ohjelmasta pisteet 49,02. Hannan ohjelma alkoi upeasti kolmoisflippi-kaksoistulppi-yhdistelmällä, ja myös kolmoisritti onnistui hyvin. Ainoana ohjelman virheenä kaksoisakselin alastulo jäi laatupisteiltä miinukselle, mutta muuten ohjelma oli Hannalta oikein siisti ja hyvä kokonaisuus!
 
Hannan vapaaohjelma nähtiin lauantaina. Ohjelmassa kaksi kolmoishyppyä jäi kierroksiltaan hieman vajaaksi, mutta muutoin ohjelmassa nähtiin paljon onnistumisia. Esimerkiksi kolmoisritit, kolmoistulppi, kaksoisakseli sekä neljännen tason piruetit olivat Hannalla hienosti onnistuneita. Yhteispisteitä Hanna sai kisasta 130,07, ja sijoittui yhdenneksitoista. 
 

Essi kahdeksas ja Enja yhdeksäs junioreissa

Torstaina luisteltiin juniorimme Essi Korven ja Enja Ruokosen lyhytohjelmat. Enjan lyhytohjelmassa sattui harmillisia virheitä, ja vapaaohjelmaan Enja jatkoi sijalta yhdeksän. Essin ohjelmaan jäi myös vielä parannettavaa vapaaohjelmia ajatellen, ja Essi jatkoi vapaaohjelmiin heti Enjan perässä kymmenenneltä sijalta.
 
Perjantaina vuorossa olivat vapaaohjelmat. Essi onnistui ohjelmassaan mm. kaksoisakseleissa, ja sijoittui hienosti lopputuloksissa kahdeksanneksi yhteispistein 105,24. Essillä myös askelsarja oli kolmostasoa ja yhdistelmäpiruetti sujuvasti nelostasoa, Enjan ohjelma lähti käyntiin kolmoislutzilla, mutta se päätyi harmillisesti kaatumiseen. Ohjelma ei ollut Enjalta paras mahdollinen, ja kilpailun yhteispisteet 103,12 riittivät kisassa yhdeksänteen sijaan.
 

Olivialle kultaa noviiseissa

Noviisimme Eeva Kaipainen, Silja Sivu, Miimi Heinonen ja Olivia Lisko saapuivat tiistaina kohteeseen, ja keskiviikkona heillä oli ohjelmassa harjoitukset viereisessä kaupungissa Telfsissä.
 
Keskiviikkona luisteltiin lyhytohjelmat, ja Olivia luisteli upeasti lyhytohjelmien ykköseksi 41,31 pisteellä! 38 osallistujan joukosta myös Eeva oli hienosti yhdeksäs, Miimi 25:s ja Silja 31:s. Olivian ohjelmassa kaikki kolmoishypyt sekä kaksoisakseli onnistuivat laadukkaasti suunnitelman mukaan, ja myös pirueteista sekä askelsarjasta Olivia sai paljon laatupisteitä. Eeva ja Silja onnistuivat ohjelmissaan kaksoisakselissa, ja Miimi sai tuomareilta laatupisteitä kaksoisflipistä.
 
Torstaina vapaaohjelmissa Olivia jatkoi varmalla luistelullaan, ja voitti myös vapaaohjelmakilpailun hypäten ohjelmaansa mm. kaksi kolmoissalchowia, kolmoistulpin ja kaksi kaksoisakselia. Yhteispisteitä Olivialle kertyi 107,82, ja hopeamitalistiin eroa jäi jopa reilu kymmenen pistettä. Eeva sijoittui lopputuloksissa kymmenenneksi pistein 80,74, ja Silja teki upean nousun lyhytohjelmien 31:ltä sijalta vapaaohjelmien yhdenneksitoista! Miimi sijoittui lopputuloksissa sijalle 23.
 
 

Senior Ladies

1. Laurine Lecavelier, FRA (161,46)

2. Nicole Schott, GER (159,73)

3. Marina Piredda, ITA (159,33)

...

11. Hanna Kiviniemi, FIN (130,07)

(18 osallistujaa)

 

Junior ladies

1. Alessia Tornaghi, ITA 150,05
2. Anastasia Stelblyanka, GER (125,27)
3. Anna Memola, ITA (125,14)
...
8. Essi Korpi, FIN (105,24)
9. Enja Ruokonen, FIN (103,12)
(20 osallistujaa)
 

Advanced novice girls

1. Olivia Lisko, FIN (107,82)
2. Lili Krizsanovszki, HUN (97,03)
3. Zoe Gal, HUN (96,79)
...
10. Eeva Kaipainen, FIN (80,74)
14. Silja Sivu, FIN (75,94)
23. Miimi Heinonen, FIN (72,27)
(38 osallistujaa)
 
Noviiseilla ei käytössä BONUS-pisteitä, joita Suomessa jaetaan kolmoishypyistä ja kaksoisakseleista.
 
Olivia ja Susanna
Olivia vapaaohjelmassaan
Hanna lyhytohjelmassa

Takaisin uutisiin