Tappara Taitoluistelijat

Olivialle ja Jarille kultaa, Minealle pronssia RovaniemeltäNuorten maajoukkueluistelijamme leireilivät Rovaniemellä, jonka päätteeksi he osallistuivat Rovaniemen Taitoluistelijoiden järjestämään Santasport Cup-kilpailuun SM-noviiseissa. Kilpailu käytiin 23.2.-24.2.2019.

 

Olivia Lisko oli hienosti molempien ohjelmien ykkönen, ja näin ollen voitti kilpailun yhteispistein 117,28. Olivian vapaaohjelmassa nähtiin hyvä yritys kaksoisaksel-oiler-kolmoissalchowista, vaikkakin se päätyi harmillisesti kaatumiseen. Kuitenkin kolmoissalchow, kaksoisakseli sekä kolmannen tason askelsarja ja neljännen tason yhdistelmäpiruetti sujuivat hienosti. Minea Karp sijoittui kolmanneksi 99,45 pisteellä, ja näytti osaamistaan mm. kaksoisakseleissa, kolmannen tason askelsarjassa sekä nelostason pirueteissa. Silja Sivun vauhdikas ohjelma sisälsi mm. kaksi kaksoisakselia, kolmostason askelsarjan sekä laadukkaan neljännen tason yhdistelmäpiruetin. Silja sijoittui kilpailussa neljänneksi 97,55 pisteellä.

 

Jari Krestyannikov oli poikien sarjan ainut osallistuja. Onnistumisia nähtiin kiinalaisteemaisessa vapaaohjelmassa, kun Jari hyppäsi ohjelmaansa kaksi kaksoisakselia sekä kolmoissalchowin, ja myös yhdistelmäpiruetti oli hienosti nelostasoa. Jari sai kilpailuista hienosti uudet ennätyspisteensä 98,78!

 

Kilpailun sivut

Tulokset

 

Advanced Novice Girls

1. Olivia Lisko, TapTL (117,28)

2. Yulia Fedorova, EsJt (100,09)

3. Minea Karp, TapTL (99,45)

4. Silja Sivu, TapTL (97,55)

(12 osallistujaa)

 

Advanced Novice Boys

1. Jari Krestyannikov, TapTL (98,78)

(1 osallistuja)

 

Kisahalli


Takaisin uutisiin