Tappara Taitoluistelijat

Nuorten maajoukkueen ja maajoukkueen leirit Vierumäellä3.-5.1 järjestettiin Nuorten maajoukkueen sekä Maajoukkueen leirit Vierumäen urheiluopistolla. Leirillä oli mukana valmentaja 

Marina Kudriatseva Moskovasta sekä hänen oma oppilaansa Viktoria. Tapparasta maajoukkueleirille osallistui Joanna Kallela, joka leirin lopuksi palkittiin tsemppipalkinnolla esimerkillisestä harjoittelusta. Nuorten maajoukkueleirillä oli Tapparasta mukana Essi Korpi ja Eeva Kaipainen. Leirille osallistui myös valmentaja Maaret Siromaa.

 

Leirillä keskityttiin erityisesti hyppyjen ja askeleiden tekniikkaan. Tärkeässä roolissa oli myös kova vauhti.

 

- Leiri oli aika rankka, mutta Marinalta sai paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita. Askeleissa kaikki asennot katsottiin tarkasti ja linjojen viimeistely oli tärkeässä asemassa, Joanna kertoo juuri leiriltä palattuaan.

 

- Marina on tarkka ja vaativa, mutta myös hyvin mukava ja luistelijaystävällinen valmentaja. Hänen kanssaan on mukava työskennellä, Joanna lisää.

 

Seuraava maajoukkueleiri järjestetään Vierumäellä PM-kilpailuleirin yhteydessä.

 

Essi Korpi, Joanna Kallela, Maria Kudriatseva ja Maaret SiromaaEeva Kaipainen, Marina Kudriatseva, Maaret Siromaa ja Marinan oppilas Viktoria 


Takaisin uutisiin