Tappara Taitoluistelijat

Nooran ja Nellin lumottu kalenteriYstävykset Noora ja Nelli odottavat innokkaasti joulua ja päättävät lähteä seikkailemaan lumotun joulukalenterin maailmaan. Lumotun kalenterin luukuista paljastuu ihania yllätyksiä jokaiselle päivälle. Ja kun viimeinen luukku aukeaa, Nooran ja Nellin joulunodotus saa parhaimman mahdollisen palkinnon.

 

Tapparan taitoluistelijoiden jouluisessa jääshowssa nähdään kaiken kaikkiaan yli 600 luistelijaa! Mukana ovat seuran kaikki luistelukoululaiset, taitavat nuoret yksinluistelijat sekä yksinluistelijoita aivan Suomen huipulta. Tapparan kahdeksan muodostelmaluistelujoukkuetta, mukana mm. SM-juniorijoukkue FireBlades ja SM-noviisijoukkue CrystalBlades, tuovat näytökseen joukkueluistelun taitoa ja näyttävyyttä.

 

Joulushown päätteeksi nähtävässä yksin- ja muodostelmaluistelijoiden toteuttamassa loppunumerossa jäällä esiintyy yhtäaikaa peräti 130 luistelijaa!

 

Nooran roolin luistelee 10-vuotias yksinluistelija Olivia Lisko ja Nellinä nähdään niin ikään 10-vuotias muodostelmaluistelija Julia Leinonen.

 

Soolonumeroita esittävät naisten SM-sarjassa kilpaileva Hanna Kiviniemi ja SM-noviisiluistelija Sara Aalto. Esiintymässä on myös naisten taitoluistelun hallitseva Suomen mestari Anni Järvenpää.

 

Näytös on Tapparan yksin- ja muodostelmaluistelijoiden yhteisponnistus. Sen ovat suunnitelleet Tapparan muodostelmaluistelun päävalmentaja Johanna Nuotiomaa ja yksiluistelun vastuuvalmentaja Tia Siromaa-Miettinen.

 

Nooran ja Nellin lumottu kalenteri on täynnä jouluisia yllätyksiä koko perheelle.

 

Tervetuloa nauttimaan!

 

----

 

Tapparan taitoluistelijoiden jouluinen jääshow "Nooran ja Nellin lumottu kalenteri" perjantaina 9.12.2016 klo 17.30 Hakametsän jäähallissa.

 

Pääsyliput 13e / lapset (3-12v) 9e. Lipunmyynti jäähallin lipputoimistosta näytöspäivänä klo 16.30 alkaen tai ennakkoon Tappara ry:n toimistolta (Sudenkatu 7).

 

Esityksen kesto noin 1,5 tuntia sisältäen väliajan.


Takaisin uutisiin