Tappara Taitoluistelijat

Mitalisadetta ja hienoja sijoituksia kotikisoista Hakametsästä

SweetBlades ja joukkueen historian ensimmäiset kultamitalitTapparan Taitoluistelijat järjesti muodostelmaluistelun kutsukilpailut sunnuntaina 2.2.2020 Hakametsän jäähallissa. Kilpailussa olivat mukana SM-juniorit, SM-noviisit, minorit, tulokkaat, pikkutulokkaat (keski-ikä alle 8v.), kansalliset juniorit sekä kansalliset noviisit.

Tapparan joukkueet nappasivat kilpailusta upeasti kaksi kultaa, yhden hopean, yhden pronssin, kaksi nelossijaa sekä kuudennen sijan!

SM-junioreissa FireBlades voitti selkeästi sekä lyhyt- että vapaaohjelmaosuuden ja kultamitalit irtosivat viiden joukkueen sarjassa yhteispisteillä 135,79.

SM-noviiseissa CrystalBladesilla oli tänään epäonnisempi päivä, kun sekä yksilöblokkiin että pivottavaan blokkiin sattui kaatuminen. Pistein 64,94 sijoitus tänään kovassa kisassa 4/11 ja eroa mitaliin hieman yli 2 pistettä.

Minorisarjassa StarBlades kisasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella ISU-arvioinnilla. Vauhdikas Urheiluhullut-ohjelma keräsi joukkueelle pisteet 35,33, joilla joukkue nappasi upeasti hopeamitalit!

Tulokkaiden sarjassa IceBlades paransi hienosti suoritustaan kolmen viikon takaisesta kauden avauskisasta. Yhdestä kaatumisesta huolimatta joukkue sijoittui Mehudisko-ohjelmallaan kovatasoisessa kisassa hienosti 4/11 pistein 61,75. Eroa mitaliin jäi 10 pistettä.

Pikkutulokkaiden sarjassa SweetBlades onnistui Heppatytöt-ohjelmallaan upeasti, ja nappasi koko sarjan voiton selkeästi pistein 57,50. Mitali oli samalla koko joukkueen historian ensimmäinen kultamitali!

Kansallisten junioreiden sarjassa ensimmäistä kauttaan kisaava MagicBlades oli tänään kovassa kisassa 6/6.

Kansallisten noviisien sarjassa koko kauden ajan huimasti parantanut ja kehittynyt RockingBlades luisteli siistillä Sarjakuvasankarit-ohjelmallaan hienosti pronssille pistein 71,80!

Aamulehti lähetti kisat suorana lähetyksenä nettisivuillaan ja tallenne kisoista on katsottavissa myös jälkikäteen.

Onnittelut kaikille joukkueille, ja samalla kiitos koko kisatiimille sekä runsaalle talkoolaisjoukolle upeiden kilpailuiden mahdollistamisesta!