Tappara Taitoluistelijat

Luistelukoulut käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa!Suositut luistelukoulumme käynnistyvät jälleen syyskuun alussa viikolla 36.

 

Laadukasta ja monipuolista luistelun opetusta on tarjolla pienistä lapsista aina aikuisiin asti. Tänä vuonna uutena ryhmänä on myös poikien oma luistelukouluryhmä! Luistelukouluissamme on tavoitteena kehittää harrastajien perusluistelullisia taitoja. Opetus etenee luistelijoiden lähtötaso huomioiden ja ainoana kriteerinä luistelukouluun pääsemiseen on se, että luistelukoululainen pysyy itse luistimilla pystyssä. Luistelukoulujemme kautta pääsee myös etenemään seuramme muuhun harrastustoimintaan.

 

Luistelukouluissamme ohjaustoiminnasta vastaavat kokeneet ja osaavat ohjaajat ja lisäksi luistelukoululaisten tukena tunneilla toimivat luistelukouluavustajat. Opetuksessa luistelijat jaetaan lähtötasonsa mukaan tasoryhmiin siten, että opetus on kaikille mielekästä ja omien tarpeiden mukaista.

 

Pääset tutustumaan luistelukoulujen ryhmä- ja aikataulutarjontaan luistelukoulusivuillamme.

 

Ilmoittautumiset ovat luistelukouluihin nyt auki osoitteessa https://www.lyyti.in/Tapparan_Taitoluistelukouluilmoittautuminen_syksy_2020_2952

 

Heinäkuun loppuun (31.7.) mennessä ilmoittautuneille lahjoitamme lipun seuramme joulunäytökseen (ajankohta tarkentuu myöhemmin). Näytöksessä esiintyvät myös kaikki luistelukoululaisemme.

 

Tervetuloa mukaan!


Takaisin uutisiin