Tappara Taitoluistelijat

Lasten luistelukoulut käynnistyvät syyskuussa



Lasten luistelukouluryhmämme tunnetaan nyt nimellä Hippo-luistelukoulut. Lasten ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 2-8 vuotiaat luistelulusta ja taitoluistelusta kiinnostuneet lapset. Luistelukouluihin voivat osallistua kaikki, eikä aikaisempaa luistelukoulukokemusta tarvitse välttämättä olla. 

 

Lasten luistelukouluissa opetellaan luistelun sekä taitoluistelun ja muodostelmaluistelun perusteita. Taitoja kehitetään musiikin, leikkien ja erilaisten välineiden avulla. Lasten luistelukouluryhmissä lapset ovat jäällä kokeneiden ja osaavien ohjaajiemme kanssa ja lisäksi tarpeen mukaan tunneilla on mukana myös avustavia ohjaajia.

 

Hippo-luistelukouluryhmät aloittavat syyskuun alussa ja syyskausi kestää aina joulukuun viikolle 50. Ryhmät kokoontuvat Tampereella Hakametsän, Kaukajärvellä Sentterin, Tesoman ja Nokia Areenan harjoitushalleissa. Näiden lisäksi Hippo-luistelukoulut löydät myös Kangasalan ja Lempäälän jäähalleista.

 

Lisätiedot ryhmistä ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät täältä.

 

Tervetuloa mukaan luistelemaan ja kokemaan luistelun ilo Hippo-luistelukouluun!

 

Yhteistyökumppanimme ja tukijamme OP Tampere on mukana mahdollistamassa laadukata luistelun opetusta sekä lasten ja nuorten liikkumista.

 

 


Takaisin uutisiin