Tappara Taitoluistelijat

Kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu: IB ja RUB pronssia

IceBlades vauhdissa kisajäälläMuodostelmaluistelun kansallisten sarjojen virallinen kilpailukausi starttasi lauantaina 21.11.2015 Kisapuiston jäähallissa Lappeenrannassa, missä luisteltiin II-lohkon 1. valintakilpailut. Tapparasta mukana oli reilusti yli 100 muokkaria, kun mukana olivat StarBlades, IceBlades, RustyBlades, RockingBlades ja DustyBlades.

StarBlades luisteli kovatasoisessa minorisarjassa sijalle 6/11 pistein 66,20. SB:n Avaruusseikkailu-teemaisessa ohjelmassa näkyi ensimmäisen kilpailun tuoma ylimääräinen jännitys ja suoritukseen jäikin vielä parannettavaa. Onneksi uudet kisat ja uusi yritys ovat kuitenkin edessä jo tulevana viikonloppuna Tiksi IceClub -kilpailussa. Minorisarjan voittoon Lappeenrannassa luisteli HSK:n Team Sympatique pistein 89,00.

Tulokkaiden 14 joukkueen sarjassa IceBlades nappasi upeasti pronssimitalit ohjelmallaan "Merenalainen seikkailu Paavo Pesusienen matkassa", eikä hopeamitalikaan jäänyt kuin 0,4 pisteen päähän! Ensimmäiseksi kisasuoritukseksi IB:n ohjelma oli todella siisti ja vauhdikas kokonaisuus, joka keräsikin tuomareilta huippuhienot pisteet 76,80. Tulokassarjan voittajaksi luisteli ETK:n Sunbeams pistein 82,80.

Päivän toiset pronssimitalit Tapparalle nappasi RustyBlades kansallisten senioreiden sarjasta! Joukkue kokosi Ennustajat-ohjelmallaan pisteet 44,14. Senioreiden sarjan voitti HSK:n Team Panique pistein 55,53.

Kansallisten noviisien sarjassa RockingBlades oli Sharks-ohjelmallaan seitsemäs pistein 45,60. Sarjan voitti EVT:n Cool Steps pistein 82,80.

Aikuisten sarjassa DustyBladesin "Will you marry me?" -ohjelma toi joukkueelle hienon neljännen sijan pistein 74,80! Aikuisten kultamitalit vei PoriTa:n Team Conclusion pistein 82,80.

Onnittelut kaikille joukkueille ja tsemppiä harjoituksiin kohti seuraavia kilpailuja!