Tappara Taitoluistelijat

Kaksi pronssia kansallisten sarjojen loppukisoista Turusta

IceBlades ja SweetBladesKaikki Tapparan seitsemän kansallisen sarjan joukkuetta kilpailivat kansallisten sarjojen loppukilpailuissa Turun Gatorade Centerillä 17.-18.3.2018. Kyseessä oli samalla muokkareiden kotimaisen kilpailukauden päätöskilpailu.

Lauantaina kisattiin tulokkaiden, mastersien ja aikuisten kilpailut. Jää oli tällä kertaa vähän turhankin liukas kaikille neljälle joukkueellemme ja kaatumisia mahtui jokaiseen suoritukseen.

Tulokassarja oli jaettu kolmeen eri ryhmään sattumanvaraisesti arpomalla. IceBlades ylsi ryhmä 3:ssa hienosti pronssille ja näin joukkueen mitaliputki ei katkennut kauden aikana kertaakaan! SweetBlades oli harmillisesti yksi päivän epäonnisimmista joukkueista peräti kuudella erillisellä kaatumisellaan. Pienet sammakot tsemppasivat silti sijalle 10/12.

Masters-sarjassa EliteBlades oli 6/8 ja aikuisten sarjassa DustyBlades 11/12.

Sunnuntaina päivän iloisimmasta tuloksesta vastasi kansallinen noviisijoukkue RockingBlades, joka sijoittui yhdestä kaatumisesta huolimatta upeasti pronssille! Sarjaan osallistui yhteensä 20 joukkuetta.

Minorisarjassa StarBladesin ohjelmaan mahtui niin ikään yksi harmillinen kaatuminen, mutta tästä huolimatta sijoitus oli hienosti seitsemäs. Kovatasoiseen ja tasaväkiseen minorisarjaan osallistui 19 joukkuetta.

Kansallisten senioreiden sarjassa RustyBladesin sijoitus oli 9/10.

Onnittelut kaikille joukkueille hienosta kisakaudesta!

Tulokkaat, ryhmä 2

1. Minitähdet, OLK (68,20)

2. Mini Sparkles, HTK (63,80)