Tappara Taitoluistelijat

Jyväskylän kutsukilpailuista 10 mitalia!Olivia Lisko ja Nia Nieminen kaksoisvoittoon A-silmuissa

Jyväskylän Taitoluisteluseura järjesti yksinluistelun kutsukilpailun itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2014 Jyväskylän Synergia-Areenalla. Kilpailuun osallistui Tapparasta 16 silmu-, mini- ja tinttisarjalaista, joilla oli kotiintuomisina upeasti 10 mitalia!

 

Silmuissa Olivia Lisko ja Nia Nieminen nappasivat kaksoisvoiton A-silmuissa, ja Silja Sivu puolestaan luisteli korkeimmalle korokkeelle ja sarjan voittajaksi B-silmuissa.

 

Minien sarjoista Tapparalle tuli yksi mitali, kun 2006 ja myöhemmin syntyneiden minien poikien sarjassa Jari Krestyannikov luisteli voittoon.

 

Tinttien sarjoista Tapparan tytöille ropisi peräti kuusi mitalia, kun 2006-syntyneiden sarjassa Lotte Eronen luisteli 17 osallistujan joukossa voittoon, 2007-syntyneiden sarjassa Unna Kuusinen sai hopeaa ja Nella Aaltonen pronssia, ja 2008 ja myöhemmin syntyneiden sarjassa Heta Törmänen, Serafiina Niininen ja Ulla Nieminen luistelivat upeasti kolmoisvoiton! Lisäksi 2007-syntyneiden sarjassa Rosa Reponen palkittiin erityismaininnalla lennokkaista hypyistä.

 

Onnittelut mitalisteille ja muille osallistujille!

 

Kaikkien luistelijoidemme tulokset löytyvät kootusti kilpailut-sivulta.

 

Minien 2006 ja myöhemmin syntyneiden poikien hopeamitalisti Eetu ja voittaja Jari

 Tintit 2008 -sarjan kolmoisvoitto 

Tintit-sarjalaisia
 


Takaisin uutisiin