Tappara Taitoluistelijat

Julia Teiksala muodostelman valmennustiimiinJulia Teiksala muodostelman valmennustiimiin

 

Seuramme muodostelmaluistelun uudeksi vastuuvalmentajaksi on valittu Julia Teiksala. Hän siirtyy tehtävään pääkaupunkiseudulta, missä on toiminut Kirkkonummen Taitoluisteluklubin päävalmentajana kahdeksan kauden ajan. Valmentajana Julia on työskennellyt vuodesta 2011 alkaen ja valmennustyön ohessa hän on toiminut KTK:n toiminnanjohtajan tehtävissä, joten seuratyön monipuolinen tehtävänkuva on Julialle tuttu.

 

Oman kilpaluistelijan uran Julia on luistellut ETK:ssa aina SM-noviiseista SM-senioreihin asti. Julia on suorittanut Ammattivalmentajan tutkinnon sekä Suomen Taitoluisteluliiton jatkotason valmentajakoulutuksen.

 

”Valmentajana vahvuuksiini kuuluvat vahvan perusluistelutaidon opettaminen sekä psyykkinen valmennus, johon syvemmin tutustuin suorittaessani psyykkisen valmennuksen SportFocus -koulutusta. Omaa valmennustani ohjaavia arvoja ovat urheilija lähtöinen valmennustapa, toimintaan osallistaminen sekä hyvän vuorovaikutussuhteen ja joukkuehengen luominen luistelijoiden kanssa”, kertoo Julia.

 

Julia aloittaa kokopäiväisesti työssään syyskuun alussa. Kevään ja kesän aikana hän tulee osallistumaan valmennustoimintaan ja tutustumaan joukkueisiin sekä valmennustiimiin satunnaisesti.

Informoimme Julian vastuujoukkueista ja tarkemmasta roolista joukkueiden valmennustiimeissä viimeistään kesätauon jälkeen.

 

Tapparan Taitoluistelijat ja koko Tappara -perhe toivottaa Julian lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!

 


Takaisin uutisiin