Tappara Taitoluistelijat

Joulunäytöksen ensimmäinen infokirjeJouluinen jääshow 2016: ”Nooran ja Nellin lumottu kalenteri”

Jääshow luistellaan perjantaina 9.12 klo 17.30 alkaen Hakametsässä. Tuttuun tapaan näytöksessä ovat mukana kaikki seuramme luistelijat – muodostelmajoukkueet, kilparyhmät, harrastusryhmät, alkeisryhmät ja luistelukoululaiset. Näytöksen idea on, että kaksi päähenkilöä, Noora ja Nelli, aukaisevat 24 joulukalenterin luukkua ja joka luukusta paljastuu jokin esine, joka johdattaa meidät seuraavan ohjelman tunnelmaan.

 

Musiikillinen kokonaisuus on hahmottumassa parhaillaan ja heti, kun kaikki on selvää, niin yksityiskohdista ilmoitetaan ryhmille. Tämän jälkeen voimme yhteistyössä vanhempien kesken (yhdyshenkilöjohtoisesti) pohtia yksinluisteluryhmille sopivia esiintymisasuja. Muodostelmajoukkueet käyttävät olemassa olevia kilpailupukujaan. Aikaisempina vuosina useat ryhmät ovat kunnostautuneet pukuasioissa hienosti ja yhteistyön sekä vaivannäön tuloksena olemme nähneet ihastuttavia ryhmänumeroita tyylikkäiden pukujen kera.

 

Talkootyöläisiä tarvitaan jälleen runsaasti, jotta saamme upean näytöksemme kasaan. Perheitä tullaan lähiaikoina lähestymään talkooasioihin liittyen ja sydämestämme toivomme, että jokainen pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan osallistumaan. Vain teidän perheiden avustuksella saamme näytöksemme toteutettua.

 

Tia Siromaa-Miettinen ja Johanna Nuotiomaa

Näytösvastaavat


Takaisin uutisiin