Tappara Taitoluistelijat

Jenni Saarinen yhdeksäs JGP-kilpailussa JapanissaJenni Saarinen sijoittui yhdeksänneksi 12.-13. syyskuuta 2014 luistellussa junioreiden Grand Prix -osakilpailussa Japanissa. Jenni luisteli perjantaina uudet lyhytohjelman ennätyspisteensä 55,20 häikäisevän hyvällä ohjelmallaan, jossa napsahtivat kohdalleen niin kolmois-kolmoisyhdistelmä kuin kolmoislutzkin. Sijoitus perjantain jälkeen oli kovassa seurassa upeasti kolmas ja vapaaohjelmaan Jenni pääsi starttaamaan kuuman ryhmän toiseksi viimeisenä luistelijana.

 

Lauantain vapaaohjelmassa Jenni kuitenkin oli valitettavasti kaukana omasta tasostaan ja useat kaatumiset ja hyppyhelpotukset pudottivat hänet lopputuloksissa sijalle 9 yhteispistein 129,44. Sijoitus on sama, kuin kahden viikon takaisessa Slovenian JGP-osakilpailussa, vaikka yhteispisteet jäivätkin hieman alhaisemmiksi.

 

Täytyy silti muistaa, että kilpailukausi on vasta alussa ja pienestä epäonnesta huolimatta molempien ohjelmien piste-ennätykset on jo laitettu kertaalleen uusiksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

 

Nagoya TV Cup 2014 tulossivut

STLL:n uutinen

 

Jennin lyhytohjelma:


Takaisin uutisiin