Tappara Taitoluistelijat

Jenni Saarinen ja Petra Laakkonen pronssimitaleille Riikassa!Petra Laakkonen ja valmentaja Maaret SiromaaJenni Saarinen ja Petra Laakkonen edustivat Suomea ja Tapparaa kansainvälisessä Volvo Open Cup -kilpailussa Latvian Riikassa 5.-8. marraskuuta 2014. Jenni osallistui kilpailun naisten sarjaan ja Petra puolestaan Advanced Novice -sarjaan. Valmentajana matkassa mukana oli Maaret Siromaa.

 

Jenni Saarinen luisteli uransa toisessa kansainvälisessä naisten kilpailussa hienosti pronssille pisteillä 141,30. Jenni johti kilpailua onnistuneen lyhytohjelman jälkeen, vaikka lisäjännitystä päivään toi luistinten ja kilpailupuvun saapuminen kadonneen laukun mukana kisapaikalle vasta viime hetkillä. Torstain vapaaohjelmassa kolmoishypyt napsahtivat lutzia ja toista kolmoisrittiä lukuunottamatta kohdilleen ja pienistä hyppyongelmista huolimatta Jenni luisteli kilpailun korkeimmat komponenttipisteet. Kilpailun voittoon luisteli isäntämaa Latvian Angelina Kuchvalska pisteillä 146,08.

 

Advanced Novice -sarjassa Petra Laakkonen luisteli niin ikään pronssille peräti 44 osallistujan joukossa pisteillä 87,80. Petra oli kilpailussa onnistuneen lyhytohjelmansa jälkeen neljäntenä, mutta vapaaohjelma nosti sijoitusta vielä pykälällä ylöspäin ja aina mitalikorokkeelle asti. Kilpailun voitti isäntämaan Nikola Mazgane pisteillä 100,25.

 

Onnittelut Jennille ja Petralle!

 

STLL:n uutinen

Tulossivut (Ladies) 

Tulossivut (Advanced Novice)

 


Takaisin uutisiin