Tappara Taitoluistelijat

Hyria Skating: kaksi kulta- ja kaksi hopeamitalia Tapparalle
Olivia LiskoHämeenlinnan Taitoluistelijat järjesti kuudennen kansainvälisen Hyria Skating -kilpailun 27.-28. syyskuuta 2014 Hämeenlinnan Metritiski Areenalla. Tapparasta kilpailuun osallistui viikonlopun aikana yhteensä 19 luistelijaa kuuteen eri sarjaan.

 

Lauantaina kilpailtiin 2004 ja myöhemmin syntyneiden Springs B -luistelijoiden kilpailu, johon osallistui yhteensä huimat 43 luistelijaa. Tapparan Peppi Vallenius luisteli kisassa upeasti koko joukon kakkoseksi ja nappasi hopeamitalin pisteillä 50,33! Hienosti sijoittui myös pisteet 47,00 luistellut Lina Koivumäki, jonka sijoitus oli neljäs. Springs A -sarjassa 27 kilpailijan joukossa parhaiten Tapparan tytöistä sijoittuvat sijoille 11 ja 12 luistelleet Mia Mattila ja Olivia Lisko. 

 

Sunnuntaina luisteltiin junioreiden ja noviisien A- ja B-sarjojen kilpailut, joista tapparalaiset nappasivat kolme mitalisijoitusta. Junior A -sarjassa Pinja Kallela ja Joanna Kallela luistelivat upeasti kaksoisvoittoon ja Essi Korpi puolestaan voitti Novice A -sarjan kilpailun. Molemmissa sarjoissa kilpailtiin tällä kertaa ainoastaan lyhytohjelmilla. Junior B -sarjassa kilpailtiin niin ikään lyhytohjelmilla ja Tapparan Sanni Kuusela ja Taru Survonen luistelivat sadasosan tarkkuudella saman pistepotin ja sijoittuvat 26 luistelijan sarjassa sijoille 9 ja 10. Novice B -sarjassa Saara Eriksson luisteli sijalle 9/25.

Loput tapparalaisten tulokset löytyvät tulossivultamme.

Hyria Skating


Takaisin uutisiin