Tappara Taitoluistelijat

Heidi Mattilasta taitoluistelun uusi kehityspäällikköHeidi Mattilasta taitoluistelun uusi kehityspäällikkö

 

Tapparan taitoluistelun uuteen kehityspäällikön tehtävään on valittu taitoluistelujaoston monivuotinen puheenjohtaja Heidi Mattila. Mattila aloittaa uudessa tehtävässä 1.8.2020.

 

Kehityspäällikön palkkauksen yhteydessä nykyisen urheilu- ja kehitysjohtaja Susanna Haaralan toimenkuva muuttuu valmennuspainotteisemmaksi. Haarala toimii jatkossa yksinluistelun päävalmentajana, sekä seuran koko taitoluistelutoiminnan lajivastaavana.

 

Tehtyjen muutosten myötä Tapparan taitoluistelun urheilu- ja hallintopuolen toiminnan johtaminen ja koordinointi on päätoimisten työntekijöiden vastuulla. Taitoluistelun kehityspäällikkö Mattila, sekä lajivastaava ja yksinluistelun päävalmentaja Haarala toimivat tiiviissä yhteistyössä muodostelmaluistelun päävalmentaja Johanna Nuotiomaan kanssa.

 

Vapaaehtoistoimijat ovat edelleen seuratoiminnan kulmakivi

Kehityspäällikön vastuualueisiin kuuluu hallinnon kehitystyön lisäksi muun muassa jaoston talous- ja viestintäasioista vastaaminen. Muutoksen avulla helpotetaan vapaaehtoispohjalla toimivan taitoluistelujaoston johtoryhmän ja sen puheenjohtajan vastuita seurahallinnon tehtävien osalta.

 

Tehdyt muutokset eivät kuitenkaan muuta sitä tosiseikkaa, että ilman luistelijoiden vanhemmista koostuvaa vapaaehtoisryhmää ei Tapparan seuratoiminta ole mahdollista. Seura tarvitsee jatkossakin kaikkien mukanaolijoiden panosta, jotta perustoiminta, näytökset, kilpailut ja muut tapahtumat voidaan toteuttaa yhtä laadukkaasti kuin tähänkin saakka.


Takaisin uutisiin