Tappara Taitoluistelijat

Hanna kahdestoista Mentor Toruń Cupissa PuolassaJoanna Kallela ja Hanna Kiviniemi kilpailivat tällä viikolla Mentor Toruń Cupissa Puolassa. Lyhytohjelmat luisteltiin torstaina ja vapaaohjelmat perjantaina.

 

Lyhytohjelmassa Hanna loisti jäällä ja ansaitsi upeat 52,74 pistettä! Ohjelmassa nähtiin mm. korkea kolmoisritti, kolmoissalchow ja kaksoisaksel sekä nopeasti pyöriviä, korkeimman tason saavuttaneita piruetteja. Hannan sijoitus lyhytohjelman jälkeen oli neljäs ja pisteet olivat hänen uudet ennätyspisteensä.

 

Vapaaohjelmassa Hanna ei pystynyt parhaimpaansa, joten hänen lopullinen sijoituksensa kilpailussa oli kahdestoista. Ohjelman alkupuolella hypyt jäivät keskeneräisiksi, mutta lopulta hän sai rytmistä kiinni ja elementit alkoivat luonnistua totuttuun tapaan. Hannan yhteispisteet kilpailussa olivat 131,61, jotka oikeuttivat hänelle kahdennentoista sijan. Vapaaohjelmasta Hanna sai 78,87 pistettä.

 

 

Joannaa koetteli epäonni jo kilpailua edeltävänä päivänä, kun hän loukkasi jalkansa harjoituksissa. Loukkaantumisen lisäksi kilpailupäivälle iski vielä flunssa, mutta Joanna lähti silti sitkeästi kilpailuun mukaan. Joanna selvisi lyhytohjelmasta, mutta vapaaohjelmakilpailuun hän ei enää pystynyt osallistumaan flunssaisen ja kuumeisen olon takia.

 

 

Kilpailun sivut

Tulokset

 

 

Senior Ladies

1. Laurine Lecavelier, FRA (157,94)

2. Maé Bérénice Meite, FRA (156,40)

3. Anastasia Galystuan, ARM (150,94)

...

12. Hanna Kiviniemi, FIN (131,61)

WD Joanna Kallela, FIN

(22 osallistujaa)

 

Joanna Kallela   Hanna Kiviniemi


Takaisin uutisiin