Tappara Taitoluistelijat

Hämeen alueen mega- ja aluefinaaleista kotiintuomisina kaksi mestaruutta ja kolmoisvoittoUpeat A-silmut Henna, Nella, Lotte ja RosaHämeenlinnan taitoluistelijat järjestivät 5.2.2017 A-silmujen megafinaalin sekä B-silmujen aluefinaalin Hämeenlinnan jäähallissa. Molemmissa sarjoissa Tappara oli selvästi paras seura, sillä tuliaisena kilpailuista tuotiin Tampereelle kaksi mestaruutta sekä kolmoisvoitto.

 

A-silmuissa menestys oli upeaa, sillä Lotte Eronen luisteli Hämeen alueen mestariksi pistein 32,83! Lotte selvisi ohjelmastaan sinnikkäästi, vaikka verta vuotava nenä meinasi hankaloittaa päivän kulkua. Jääpaloin ja paperitupoin varusteltu Lotte luisteli kuitenkin loistokkaasti vuotavasta nenästä huolimatta, tuoden A-silmujen mestaruuden kotiin. Loten menestystä seurasi Nella Aaltosen ja Rosa Reposen toinen ja kolmas sija - tytöt toivat siis kilpailusta mahtavasti kolmoisvoiton Tapparalle! Henna Mattila oli kilpailussa seitsemäs ja ansaitsi itsellensä timanttifinaalipaikan Loten, Nellan ja Rosan tapaan. A-silmujen timanttifinaali kilpaillaan Mikkelissä ensi viikonloppuna, ja finaaliin ottaa osaa paikan lunastaneet luistelijat Hämeen, Helsingin, Itäisen ja Kaakon alueen seuroista.

 

B-silmuissa juhlittiin myös mestaruutta, sillä Unna Kuusinen luisteli Hämeen aluefinaalin mestariksi 29,88 pisteellä! Sini Alku oli hienosti kilpailun seitsemäs, Ulla Nieminen kahdeksas ja Eveliina Pogosova yhdeksäs. B-silmuilla oli ensimmäistä kertaa kisassa arviointijärjestelmänä kansainvälinen ISU-arviointi, joka oli B-silmuillemme hieno ja avartava kokemus.

 

Onnea tytöille upeista sijoituksista!

 

Kilpailun sivut

 

 

A-silmut

1. Lotte Eronen, TapTL (32,83)

2. Nella Aaltonen, TapTL (30,44)

3. Rosa Reponen, TapTL (29,87)

...

7. Henna Mattila, TapTL (28,51)

(11 osallistujaa)

 

B-silmut

1. Unna Kuusinen, TapTL (29,88)

2. Linnea Planting, HTL (28,01)

3. Petra Lahti, LTL (27,83)

...

7. Sini Alku, TapTL (24,74)

8. Ulla Nieminen, TapTL (23,81)

9. Eveliina Pogosova, TapTL (23,61)

(17 osallistujaa)

 

A-silmujen Hämeen mestari Lotte EronenB-silmut Sini, Unna ja Ulla

B-silmut ja valmentaja Tia


Takaisin uutisiin