Tappara Taitoluistelijat

Ella hopealle junioreiden loppukilpailussa!24 luistelijaa kansallisista junioreista selvitti tiensä kahden valintakilpailun jälkeen loppukilpailuun, joka kilpailtiin 24.-25.2.2018 Riihimäellä. Tapparan Ella Korpi voitti ensimmäiset valintakilpailut, ja nappasi paikkansa loppukisaan sieltä. Toiset valintakilpailut jäivät välistä loukkaantumisen vuoksi.

 

Ella ehti kuitenkin palata juuri ja juuri loukkaantumisen jälkeen takaisin kisakentille, ja oli loppukilpailun lyhytohjelman viides. Vapaaohjelmassa Ella sai kurottua kärkikolmikkoa kiinni, ja nappasikin itsellensä upeasti junioreiden loppukilpailun 2018 hopeamitalin pistein 103,30! 

 

Ellan molemmissa ohjelmissa kaikki sujui niin kuin pitikin, eikä virheitä tapahtunut hypyissä lainkaan. Ellan varmat kaksoishypyt sekä piruetit toivat hyvät pisteet molemmista ohjelmista, vaikka kisaan ei tällä kaudella ylirasituksen ja loukkaantumisien takia kaksoisakseleita tai kolmoishyppyjä otettu mukaan. Ella kuitenkin pystyi näyttämään jäällä tämänhetkisen osaamisensa ja nautti suorituksistaan.

 

- Olen tyytyväinen ehjiin suorituksiin ja nautin jäällä olosta, kertoi Ella vapaaohjelmapäivän päätteeksi.

 

Kilpailun sivut ja tulokset

 

Tulokset

1. Hanna Korhonen, HSK (104,06)

2. Ella Korpi, TapTL (103,30)

3. Silja Toimela, ETK (103,23)

(22 osallistujaa)

 


Takaisin uutisiin