Tappara Taitoluistelijat

EYOF: Jenni vapaaohjelmassa kolmas, lopputuloksissa neljäsMaaret ja Jenni Jenni Saarinen teki hienon nousun neljänneksi pistein 128,93 Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla Itävallan Dornbirnissä 26.-28.1.2015. Jenni oli lyhytohjelmaosuuden kahdeksas ja vapaaohjelmassa hienosti kolmas.

 

Maanantaina luistellussa lyhytohjelmassa Jennillä ei ollut aivan paras päivä. Vaativan kolmoisflip-kolmoistulppi -yhdistelmän yritys päättyi tällä kertaa kaaduttuun flippiin ja tämän lisäksi yksi piruetti jäi täysin pisteittä. Jennin tasoon nähden vaatimattomat pisteet 43,69 oikeuttivat kilpailussa kahdeksanteen sijaan.

 

Keskiviikon vapaaohjelma ei niin ikään sujunut Jenniltä aivan täysin nappiin, mutta pisteet 85,24 riittivät kilpailussa silti hienosti vapaaohjelman kolmannelle sijalle! Flip tuotti myös vapaaohjelmassa ongelmia, mutta sen sijaan esimerkiksi heti ohjelman alun kolmoilutz napsahti upeasti ja laadukkaasti kohdalleen.

 

Jennin kilpailukausi jatkuu 12.-15. helmikuuta PM-kilpailuissa Norjan Stavangerissa, jonne seuraksi matkaa Tapparasta myös viisi muuta luistelijaa.

 

Tulokset:

1. Alexandra Proklova, RUS (152.86)

2. Lea Johanna Dastich, GER (142.24)

3. Lea Serna, FRA (131.20)

4. Jenni Saarinen, FIN (128.93)

(30 osallistujaa)

 

Tulossivut


Takaisin uutisiin