Tappara Taitoluistelijat

DB kultaa ja RB pronssia kansallisten sarjojen 2. valintakilpailuista

DustyBlades, RockingBlades ja IceBlades päivän ensimmäisen palkintojenjaon jälkeenTurun Riennon Taitoluistelu järjesti kotimaisen kisakauden suurimman tapahtuman, muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailut, Kupittaan Marli-Areenalla 11.-12.2.2017. Tapparasta mukana olivat kaikki kuusi kansallisten sarjojen joukkuettamme.

Mitaleja saatiin tällä kertaa kahdesta sarjasta: DustyBlades luisteli jälleen 1. valintakilpailun tapaan aikuisten sarjan voittoon! DB:n ohjelma oli siisti ja tarkka suoritus, joka palkittiin pistein 81,60. Toiset mitalit matkasivat Tampereelle RockingBladesin kyydissä, kun RB nappasi kansallisen noviisisarjan pronssimitalit pistein 71,80! RB luisteli DB:n tapaan onnistuneen ja siistin suorituksen, joka siivitti joukkueen tuloslistalla kaksi pykälää ylemmäs 1. valintakilpailuihin verrattuna.

Pienten piste-erojen minorisarjassa StarBlades oli viides pistein 29,83 jääden mitalista lopulta vain noin 1,5 pistettä. SB:n ohjelmassa sattui tällä kertaa kaksikin pientä kaatumista, mutta muutoin ohjelma oli onnistunut suoritus. Kyseessä oli samalla SB:lle kauden ensimmäinen virallisella ISU-arvioinnilla käyty kilpailu.

Tulokkaiden sarjassa niin IceBlades kuin SweetBladeskin luistelivat onnistuneet ja siistit ohjelmat. IceBlades sijoittui kovatasoisessa lohkossa viidenneksi pistein 73,60 ja SweetBlades kilpailun nuorimpana joukkueena upeasti yhdeksänneksi pistein 60,20! Kaiken kaikkiaan tulokkaiden kilpailuun osallistui 18 joukkuetta, joten SWB:n taakse jäi vielä peräti 9 joukkuetta.

Kansallisten senioreiden sarjassa RustyBlades sijoittui kuudenneksi pistein 36,69.

2. Little Steps, EVT (81,80)

3. Minitähdet, OLK (76,80)