Tappara Taitoluistelijat

DB, EB ja RUB avasivat kisakautensa Lahdessa

RustyBladesLahden Taitoluistelijat järjesti muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen (seniorit, juniorit, aikuiset ja masters) 1. valintakilpailut sunnuntaina 26.11.2017 Lahden Isku-Areenalla. Tapparalta kilpailussa oli edustus kaikissa muissa, paitsi juniorisarjassa.

Aamulla kilpailun pääsivät aloittamaan aikuiset. DustyBlades ylsi Mad Romance -ohjelmallaan 10 joukkueen tasaväkisessä lohkossaan hienosti neljänneksi pistein 65,20. Voittajaksi selviytyi HSK:n Team Antique pistein 74,00.

Aikuisten jälkeen vuoroon pääsivät masters-joukkueet ja myös ensimmäistä kertaa kisajäillä esiintynyt keväällä perustettu EliteBlades. EB:n kisadebyytti "En sommardag i Sverige" -ohjelmallaan sujui mallikkaasti ja tuloksena oli sijoitus 4/6 pistein 36,83. Sarjan voitti HSK:n Team Chaotique pistein 40,17.

Kansallisten senioreiden sarjassa RustyBladesin "We Own The Streets" -ohjelmaan mahtui tänään harmillisesti epäonnea törmäyksen ja kaatumisen muodossa, jotka verottivat pisteitä ohjelman puolivälin elementeistä. Sijoitus oli kovatasoisen I-lohkon kuudes pistein 38,22. Voittajaksi luisteli HSK:n Team Panique pistein 52,81.

DustyBlades ja RustyBlades jatkavat loppukilpailupaikan metsästystä 2. valintakilpailuissa Lappeenrannassa 20.1.2018. Masters-joukkueita ei loppukilpailusta jouduta karsimaan. Kaikki kolme joukkuetta kisaavat kuitenkin jo viikkoa ennen 2. valintakisoja kotihallissa Hakametsässä, kun Tappara järjestää Hämeen, idän ja kaakon aluemestaruuskilpailut.