Tappara Taitoluistelijat

8 mitalia aluemestaruuksista ja aluefinaalista!

Debytanttien voittajakolmikkoTappara Taitoluistelu järjesti yksinluistelun Hämeen alueen aluemestaruuskilpailut ISU-sarjoille sekä Hämeen alueen aluefinaalin A- ja B-silmuille ja aluejunioreille 15.-16.2.2020 Hakametsän harjoitushallissa. Kilpailussa kilpaili runsas joukko seuramme edustajia.

SM-junioreiden uusi aluemestari on Tilda Liukkonen, joka voitti kilpailun 68,81 pisteellä. Jasmiina Vuorela oli kilpailun neljäs ja Silja Sivu viides. Kansallisissa junioreissa Mia Mattila luisteli upeasti hopealle onnistuneella ja siistillä ohjelmallaan, ja keräsi 58,42 pistettä!

SM-noviiseissa Peppi Vallenius luisteli aluemestariksi ylivoimaisilla vapaaohjelmapisteillä 67,02. Tuoreen aluemestarin ohjelmassa nähtiin kaksi kolmoistulppia, kolmoissalchow ja kaksoisakseli. Henna Mattila oli kilpailun neljäs, Unna Kuusinen viides, Ulla Nieminen kuudes, Miimi Heinonen kahdeksas ja Emilia Erholtz 11:s.

Debytanteissa nähtiin upea neloisvoitto, kun Jenna Mattila luisteli aluemestariksi 52,76 pisteellä ja Helmi Mannila sai hopeaa, Elli Konttajärvi pronssia ja Heta Törmänen luisteli sijalle neljä! Tyttöjen ohjelmissa nähtiin sujuvia kaksoishyppyjä ja kaksoisakseleita tai niiden yrityksiä. Venla Hautalahti oli kisan kuudes, Peppiina Saarenkylä kahdeksas, Elina Järvinen yhdeksäs ja Eveliina Pogosova kymmenes.

A-silmuissa Minea Tomunen luisteli aluefinaalin voittoon 33,82 pisteellä ja Olivia Krestyannikova oli kolmas 32,58 pisteellä! Lisäksi Emma Uusitalo sijoittui hienosti neljännelle sijalle ja Tyyne Lamberg oli yhdeksäs sekä Inka Riekki 17:s.

B-silmuissa Aino Santaharju oli kilpailun seitsemäs, Ellen Kotikoski 13:s, Linda Luode 17:s, Olga Norri 18:s ja Minea Montonen 19:s.

A-silmut

1. Minea Tomunen, TapTL (33,82)

18. Olga Norri, TapTL (21,07)

19. Minea Montonen, TapTL (20,87)