Tappara Taitoluistelijat

Tapparan Taitoluistelun urheilustrategian 2022-2025 päävalinnat lanseerattiin Nokia AreenallaEilen vietettiin Nokia Arenalla ikimuistoinen hetki, kun Tapparan runkosarjan voittoa oli todistamassa reilusti yli 2000 Tapparan taitoluistelijaa, junioripelaajaa, sekä harrastus- ja kerhotoimintaan osallistuvaa lasta ja nuorta perheineen.

 

Tappara kutsui mukaan ensimmäistä kertaa koko Tappara-perheen - kaikki, jotka harrastavat, kilpailevat ja pelaavat Tapparassa tai ovat muuten olennaisessa roolissa mahdollistamassa seuramme päivittäistä liikunnallista arkea. Liigajoukkuetta lukuunottamatta eilen ei pelattu, kilpailtu tai harjoiteltu.

 

Teimme sen sijaan jotain, mihin meillä on arjessa aikaa aivan liian vähän. Me vietimme illan yhdessä, innostuen tärkeän aiheen äärellä yhtenä Suomen liikunnallisimpana perheenä.

 

Ennen ottelun alkua kerroimme koko Tappara-perheelle, kuinka jatkossa panostamme yhteiseen arkeemme ja tulevaisuutemme Tapparan Taitoluistelun urheilustrategian 2022-2025 ja Tapparan jääkiekon urheilustrategian 2022-2026 valintojen ja tavoitteiden viitoittamana. Samalla saimme mahdollisuuden kiittää toisiamme siitä kaikesta, mitä toistemme ja yhteisen arkemme eteenpäivittäin teemme. Ennen ottelua sai ensi-iltansa myös Tapparalaisuuden tarina -video.

 

 

Yhteinen maalimme on seurayhteistönä olla arvostettu ja menestyvä taitoluistelun ja jääkiekon edelläkävijä.

Tulevaisuuttamme varmistavat ja kehittävät strategisten painopisteiden valinnat ovat syntyneet paneelien ja työryhmien yhteisten keskusteluiden kautta. Taitoluistelun ja jääkiekon urheilustrategioiden suurimmat näkemykset ja oivallukset ovat arjen tekijöidemme ansioita. Nämä ovat syntyneet ja jalostuneet meistä itsestämme.

 

Osaamisen kilpailukyky, laadukas arki ja olosuhteiden kehitys sekä luistelijamäärän kasvattaminen ovat nousseet meille tärkeiksi valinnoiksi. Nämä eivät tapahdu yksin, eivätkä ne tapahdu hetkessä. Tämä on meidän kaikkien henkilökohtainen ja seuran yhteinen kasvutarina. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kasvun sekä kehittymisen mentorit koko tapparalaisuuden polulle. Yhdessä kirjoitamme tapparalaisuuden kasvutarinaa.

 

"Sinä olet Tappara - mukana matkalla, joka kestää löpi elämän - sukupolvelta toiselle"

 

 

 


Takaisin uutisiin