Tappara Taitoluistelu

Tappara Taitoluistelu

Sponsorit

Accotilit

Hämeenkatu 5 A

33100 Tampere

 

Accotilit Ky on Tampereella vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun tilitoimisto. Toimintamme lähtökohtana on aina ollut ehdoton luottamuksellisuus ja asiantuntemus. Asiakaskuntamme koostuu kotimaisista pk-sektorin yrityksistä koko maassa. Accotilit Ky on auktorisoitu Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto.

 


 

Golden Skate Oy

Aarikkalankatu 36
33530 TAMPERE
Puh. 050 - 404 8685

 

Golden Skate on vuonna 2005 perustettu taitoluistelualan yritys, joka

myy taitoluisteluvälineitä, auttaa taitoluistelijoita kaikissa luistin- ja väline hankinnoissa sekä tekee taitoluistinhuollot. Yritys toimii kansainvälisesti taitoluisteluvälineiden maahantuojana, Suomessa taitoluistelun välinemyyjänä ja luistinhuoltajana. Lisäksi yrityksestämme voi tilata taitoluisteluvalmennusta ja koulutusta.

 


 

Lucky Skate

Minna Canthin katu 22

00250 Helsinki

 

Lucky Skate on nuorekas taitoluistimien ja välineiden maahantuoja sekä markkinoija. Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti tunnettuja ja korkealuokkaisia tuotteita.

 


 

Lyyti

Linnankatu 13a A18
20100 Turku
 

Lyyti-palvelu on verkkopohjainen tapahtumanhallintatyökalu, jolla organisoidaan vuosittain yli 50 000 tapahtumaa ympäri maailmaa. Yrityksellä on vahva fokus B2B-kohtaamisissa ja tarjolla on eritasoisia käyttömalleja, sisältäen esimerkiksi palaute-, analytiikka- ja CRM-integraatio-ominaisuuksia.

 


 

Tampereen Seudun Osuuspankki

Hämeenkatu 12

33101 Tampere

 

Tampereen Seudun Osuuspankki eli OP Tampere on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 13 toimipistettä yhdeksän kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

 


 

 

Tampereen Urheilulääkäriasema

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

Tampereen Urheilulääkäriasema (TaULA) on UKK-instituutin yhteydessä toimiva liikunta- ja urheilulääketieteen keskus, joka on toiminut vuodesta 1980.