Tappara Taitoluistelijat

Poikien luistelukoulu

Poikien luistelukouluun ovat tervetulleita 2-5-vuotiaat pojat aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ainoana pääsyvaatimuksena on, että lapsi pystyy seisomaan luistimet jalassa jäällä. Toimintaa eriytetään lasten taitotasojen mukaan. Luistelukouluun voi osallistua joko taitoluistimilla tai jääkiekkoluistimilla.

 

Poikien luistelukoulussa tavoitteena on perusluistelutaidon kehittäminen. Tunneilla opetellaan luistelun perusteita ylösnousemisesta liikkeellelähtöön ja jarrutuksiin, liukuihin, kaarroksiin ja käännöksiin. Taitoja kehitetään perusharjoitteiden lisäksi leikkien ja erilaisten välineiden avulla. Lapset ovat jäällä yksin ohjaajien kanssa. Vanhemmat voivat seurata halutessaan tuntia kentän laidalta käsin tai jäähallin kahviosta.

 

Ohjauksessa on aina mukana pieni poikamainen mauste. Poikien ryhmän harjoittelussa tulee varmasti olemaan menoa ja meininkiä!

 

Poikien luistelukouluryhmä esiintyy syyskauden päätteeksi seuramme joulunäytöksessä ja kevätkauden päätteeksi kevätnäytöksessä.

 

Poikien luistelukouluryhmä harjoittelee kerran viikossa.

  • Tiistai (1.9.-15.12.) klo 18.00-18.45, Hervanta 1

Jäähallien osoitetiedot löytyvät harjoituspaikat-sivulta.

 

Kesto

Syyskausi 2020

Viikot 36-51, yhteensä 16 kertaa

 

Hinta

164 € 120 €

 

Hinta sisältää Tappara ry:n jäsenmaksun sekä luistelukoulupassin (sis. vakuutuksen). 

 

Huom! Mikäli jostain syystä lapsi ei viihdy luistelukoulussamme, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen tunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu kolmannelle tunnille ei maksua palauteta.

 

Ensimmäiselle luistelukoulukerralle voi tulla maksutta kokeilemaan ja käydä ilmoittautumassa sen jälkeen mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

 

Ilmoittautuminen

Luistelukouluryhmä ei toteutunut vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa