Tappara Taitoluistelijat

Luistelukoulut käynnistyvät syyskuussa - Ilmoittaudu mukaan!Luistelukoulut käynnistyvät syyskuussa - Ilmoittaudu mukaan!

Suositut luistelukoulumme käynnistyvät syyskuun alussa 5.9. alkaen.

 

Luistelukouluissamme on tarjolla laadukasta ja monipuolista luistelun opetusta pienistä lapsista aina aikuisiin asti. Luistelukouluissamme on tarvoitteena kehittää harrastajien perusluitelullisia taitoja. Opetus etenee luistelujoiden lähtötaso huomioiden ja ainoana kriteerinä luistelukouluun tulemiseen on, että luistelukoululainen pysyy itse luistimilla pystyssä. Luistelukoulujemme kautta pääsee myös etenemään seuramme muuhun harrastustoimintaan.

 

Luistelukouluissamme ohjaustoiminnasta vastaavat kokeneet ja osaavat ohjaajat ja lisäksi luistelukoululaisten tukena tunneilla toimii luistelukouluavustajia tarpeen mukaan. Opetuksessa luistelijat jaetaan lähtötasonsa mukaan tasoryhmiin siten, ett opetus on kaikille mielekästä ja omien tarpeiden mukaista.

 

Järjestämme luistelukouluja syyskaudella 2021 jo tuttuun tapaan Tampereella Kaukajärven (Sentteri) ja Tesoman halleissa sekä Lempäälässä. Uutena aloitamme luistelukoulut Kangasalan jäähallissa torstaisin.

 

Pääset tutustumaan luistelukoujen ryhmä- ja aikataulutarjontaan luistelukoulusivuillamme.

 

Ilmoittautuminen syksyn luistelukouluryhmiin on avoinna osoitteessa

https://www.lyyti.in/TapparanTLKoulut_Syksy_2021

 

Tervetuloa mukaan!


Takaisin uutisiin